Το νέο παιχνίδι της DC έχει Batman, Black Adam, Superman και άλλους σούπερ ήρωες (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το DC: Dark Legion
13 Ιουλίου 2023 20:10
Το νέο παιχνίδι της DC έχει Batman, Black Adam, Superman και άλλους σούπερ ήρωες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η DC μόλις ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι της που ετοιμάζει η ομάδα ανάπτυξης FunPlus και προορίζεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2024 για iOS και Android συσκευές. Ο λόγος γίνεται για το DC: Dark Legion, ένα παιχνίδι στρατηγικής που θα περιλαμβάνει χαρακτήρας όπως τον Batman, τον Black Adam και τον Superman.

Η DC επιβεβαίωσε ότι η ιστορία του τίτλου εμπνέεται Dark Nights: Metal comics και πρόκειται για ένα multiplayer που προσφέρει ένα μεγάλο ρόστερ χαρακτήρων με ήρωες και villains, καθώς παλεύουν για την επιβίωση, τη δικαιοσύνη και την ελευθερία τους.

Ο τίτλος θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία του “The Batman Who Laughs” και τους Dark Knights του. Πρόκειται διαφορετικές εκδοχές των χαρακτήρων του Justice League που έκαναν το ντεμπούτο τους στην εν λόγω σειρά comics.

Η περιγραφή λέει τα εξής:

Καθώς αγωνίζονται για να σταματήσουν τον “Batman Who Laughs” και τον στρατό από το να καταστρέψουν όλα όσα γνωρίζουν, οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο ενός πράκτορα από τον 31ο αιώνα που έχει επιφορτιστεί να οδηγήσει τους καλύτερους σούπερ ήρωες του κόσμου να συντρίψουν μια απειλή από το σκοτεινό Multiverse.

Σε αυτό το παιχνίδι θα δείτε και ήρωες όπως την Wonder Woman, τον Green Arrow, τον The Flash και άλλους. Περισσότερες πληροφορίες πρόκειται να αποκαλυφθούν αργότερα μέσα στην χρονιά.

Παρακολουθήστε το trailer για το DC: Dark Legion παρακάτω.