Η EA ετοιμάζει το remake του Need for Speed: Most Wanted λέει ηθοποιός του παιχνιδιού

Θα είναι αυτό το επόμενο κεφάλαιο του franchise;
13 Ιουλίου 2023 00:33
Η EA ετοιμάζει το remake του Need for Speed: Most Wanted λέει ηθοποιός του παιχνιδιού

Η original ηθοποιός του Need for Speed Most Wanted δήλωσε ότι η Electronic Arts (ΕΑ) ετοιμάζει το remake του θρυλικού racing τίτλου. Την ανακοίνωση αυτή έκανε η Simone Bailly μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, αλλά λίγο αργότερα κατέβασε τη δημοσίευσή της.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που πρόλαβαν και τράβηξαν το στιγμιότυπο, το οποίο κάνει πλέον το γύρο του διαδικτύου και έγινε viral σε πολλές πλατφόρμες, όπως το Twitter και το Reddit.

Η Bailly δάνειζε τη φωνή της Turf στο Need for Speed Most Wanted και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram είπε ότι το remake του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Οι δηλώσεις της ήταν οι εξής: To Need for Speed Most Wanted Remake θα κυκλοφορήσει το 2024. Κάντε like και αφήστε σχόλιο εάν θέλετε να δείτε ξανά τον Cross (Dean McKenzie) και την παρτενέρ του (Simone Bailly) να κυνηγήσουν τους καταζητούμενους.

Μάλιστα, η voice actress

Δείτε το post που έκανε παρακάτω:

Φυσικά, επειδή τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την EA, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Το Need for Speed Most Wanted κυκλοφόρησε το 2005 από την EA Vancouver και θεωρείται μέχρι και σήμερα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του franchise. Ο πιο πρόσφατος τίτλος της σειράς ήταν το Need for Speed Unbound, το οποίο έφερνε αρκετά νέα χαρακτηριστικά, καθώς και ένα διαφορετικό ύφος με anime στοιχεία.