Helldivers 2: Δείτε φρέσκο gameplay υλικό από την αποκλειστικότητα του PS5

Έρχεται εντός του 2023
07 Ιουλίου 2023 23:38
Helldivers 2: Δείτε φρέσκο gameplay υλικό από την αποκλειστικότητα του PS5

Πέρα από το άκρως αναμενόμενο Marvel’s Spider-Man 2, η Sony έχει και μια ακόμη αξιοσημείωτη αποκλειστική κυκλοφορία για τους κατόχους των PS5 κονσολών εντός του 2023. Ο λόγος γίνεται για το Helldivers 2, το οποίο αναπτύσσεται από την Arrowhead Game Studios με publisher την Sony Interactive Entertainment.

Το sequel του top-down shooter από το 2015, το οποίο είχε αγαπηθεί ιδιαίτερο από το κοινό, ανακοινώθηκε στο πρόσφατο PlayStation Showcase 2023 το Μάιο, με μεγάλες αλλαγές στη συνταγή. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η προοπτική αλλάζει, αφού το παιχνίδι είναι κανονικό third-person shooter. Συνολικά, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ακόμη πιο εκρηκτική δράση, με μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά όπλα.

Φυσικά, δεν έχουν αλλάξει τα πάντα στο παιχνίδι, αφού το co-op παραμένει. Ακριβώς σε αυτή την πτυχή της εμπειρίας, καθώς και στο εμπλουτισμένο σύστημα μάχης εστιάζει το ολοκαίνουργιο gameplay trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα. Αυτό έχει διαρκεί περίπου 3 λεπτά και προσφέρει μια πολύ ικανοποιητική γεύση από τα όσα μπορείτε να περιμένετε.

Το Helldivers 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αργότερα μέσα στο 2023. Για την ώρα η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά αυτό σίγουρα θα αλλάξει σύντομα.

Ακολουθεί το εν λόγω gameplay βίντεο.