Gamescom 2023: Xbox και Bethesda θα είναι επίσημα στην τεράστια gaming έκθεση

Οι δυο από τους τρεις platform holders θα ταξιδέψουν στη Γερμανία
05 Ιουλίου 2023 13:43
Gamescom 2023: Xbox και Bethesda θα είναι επίσημα στην τεράστια gaming έκθεση

Οι μεγάλες ανακοινώσεις για την Gamescom 2023 συνεχίζονται, αφού μόλις μερικές ώρες μετά την επιβεβαίωση πως η Nintendo σκοπεύει να επιστρέψει μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, άλλες δύο μεγάλες gaming εταιρίες αποκαλύφθηκε πως θα δώσουν επίσης το παρών.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Gamescom στο Twitter γνωστοποιήθηκε πώς τόσο το Xbox όσο και η Bethesda θα βρίσκονται στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση της χρονιάς. Ειδικότερα, οι δύο εταιρίες θα έχουν περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο, χωρίς όμως να αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα ποια παιχνίδια θα μπορεί να παίξει κάποιος στο booth τους.

Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως κάποιο demo του Starfield θα υπάρχει στην Gamescom, αφού η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι προγραμματισμένη για λίγες εβδομάδες μετά την έκθεση, στις 6 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται οι παρευρισκόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και το Forza Motorsport, το οποίο είναι το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της Microsoft για το κλείσιμο της χρονιάς.

Και επίσημα, λοιπόν, οι 2 από τους 3 platform holders θα συμμετέχουν στην έκθεση. Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει και το PlayStation, για το οποίο υπήρχαν ωστόσο φήμες πως θα απουσιάζει φέτος.

Η Gamescom 2023 είναι προγραμματισμένη για τις 23 με 27 Αυγούστου, με το πανηγύρι να ξεκινά μια μέρα νωρίτερα, στις 22 Αυγούστου, με το εναρκτήριο σόου Gamescom Opening Night Live που θα παρουσιάσει για άλλη μια φορά ο Geoff Keighley.