PlayStation Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουλίου στα PS4 και PS5

Ξεκινήστε το κατέβασμα
04 Ιουλίου 2023 18:05
PlayStation Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουλίου στα PS4 και PS5

Από σήμερα, Τρίτη 4 Ιούνιου, είναι διαθέσιμα τα νέα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει το PlayStation Plus Essential για τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony είναι πλέον προσβάσιμες για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας.

Ξεκινώντας, μέχρι και τις 31 Ιουλίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν το Call of Duty: Black Ops Cold War. Σίγουρα είναι το μεγάλο highlight του μήνα. Πρόκειται για το νεότερο κεφάλαιο των Black Ops παιχνιδιών του πασίγνωστου Call of Duty franchise, το οποίο αρχικά κυκλοφόρησε το 2020. Τα γεγονότα του μεταφέρουν τη δράση στις αρχές της δεκαετίας του 1980, μεταξύ των Call of Duty: Black Ops και Call of Duty: Black Ops II, στέλνοντας τους παίκτες σε πολλές εμβληματικές τοποθεσίες. Αξίζει να σημειωθεί πως το PS Plus δίνει το cross-gen πακέτο που περιλαμβάνει τόσο την PS4 όσο και την PS5 έκδοση, καθώς και το πακέτο όπλων Confrontation και ένα skin για τον Captain Price.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές έχουν πλέον πρόσβαση και στο Alan Wake Remastered, την ανανεωμένη έκδοση του λατρεμένου αφηγηματικού horror παιχνιδιού του Xbox 360. Σίγουρα είναι μια ιδανική ευκαιρία, αφού σε λίγους μήνες από τώρα αναμένεται και το sequel. Τέλος, το Plus δίνει και το Endling - Extinction is Forever, ένα πανέμορφο indie παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να οδηγήστε στην ασφάλεια μια μαμά αλεπού και τα τρία μικρά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Ιούλιο του 2023:

Call of Duty: Black Ops Cold War | PS4, PS5

Alan Wake Remastered | PS4, PS5

Endling - Extinction is Forever | PS4, PS5