Παίκτης βρήκε το πιο σπάνιο αντικείμενο στο Diablo 4! (ΕΙΚΟΝΑ)

Άξιζε όμως το grinding;
03 Ιουλίου 2023 10:51
Παίκτης βρήκε το πιο σπάνιο αντικείμενο στο Diablo 4! (ΕΙΚΟΝΑ)

Πλέον όλα τα υπερσπάνια αντικείμενα του Diablo 4 έχουν βρεθεί από τους παίκτες της παθιασμένης του κοινότητας. Περνώντας σε λεπτομέρειες, την περασμένη εβδομάδα ο lead class designer του τίτλου, Adam Jackson, είχε αποκαλύψει ποια είναι τα έξι πιο σπάνια αντικείμενα στο παιχνίδι.

Ο λόγος γίνεται για τα Andariel's Visage, Doombringer, Harlequin Crest, Ring of Starless Skies, The Grandfather και Melted Heart of Selig. Όλα αυτά τα αντικείμενα είχαν βρεθεί από τυχερούς και αφοσιωμένους παίκτες του RPG. Όλα εκτός από ένα, το Melted Heart of Selig.

Μέχρι πρότινος κανένας δεν είχε καταφέρει να αντικρίσει το περιζήτητο αυτό loot, αλλά εν τέλει ένα κινέζος παίκτης τα κατάφερε με τον Necromancer χαρακτήρα του στο Blind Burrows dungeon. Φυσικά, κατευθείαν το επίτευγμα έγινε θέμα συζήτησης στο Reddit, με πολλούς να σχολιάζουν πως παραδόξως το αντικείμενο δεν είναι και τόσο καλό στην πράξη.

Για περισσότερα, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του αντικειμένου μέσα από το screenshot που ακολουθεί.

Για την ιστορία, το Diablo IV είναι διαθέσιμο από τις αρχές του Ιουνίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, προσφέροντας cross-platform play και cross-progression, καθώς και co-op για έως και τέσσερις παίκτες, με την επιλογή για couch co-op δύο παικτών στις κονσόλες.

Το παιχνίδι κατάφερε από τις πρώτες ημέρες να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών της Blizzard, ενώ πρόσφατα υποδέχθηκε και το μεγάλο του patch 1.0.3 που φέρνει quality of life βελτιώσεις, διορθώσεις bugs και πολλές balance αλλαγές για το περιεχόμενο του endgame και τα πέντε classes. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.