Το πρώτο μεγάλο patch του Diablo IV είναι εδώ με buffs για κάθε class

Η Blizzard βελτιώνει την εμπειρία σύμφωνα με το feedback της κοινότητας
28 Ιουνίου 2023 00:48
Το πρώτο μεγάλο patch του Diablo IV είναι εδώ με buffs για κάθε class

Το Diablo 4, το νεότερο κεφάλαιο της δημοφιλούς RPG σειράς, έλαβε μόλις την πρώτη του μεγάλη ενημέρωση από τη στιγμή που πρωτοκυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα. Το patch 1.0.3, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για κατέβασμα, φέρνει μια σειρά από ευπρόσδεκτες quality of life βελτιώσεις, διορθώσεις bugs και πολλές balance αλλαγές για το περιεχόμενο του endgame και τα πέντε classes.

Ένας από τους κύριους στόχους της ομάδας ανάπτυξης με αυτή την ενημέρωση ήταν να κάνει τις δραστηριότητες του endgame πιο ικανοποιητικές για τους παίκτες που έχουν φτάσει level 50 ή μεγαλύτερο. Έτσι, η Blizzard αύξησε σημαντικά το XP που αποκτάται από την ολοκλήρωση των Nightmare Dungeons, τα οποία είναι randomly generated dungeons με αυξημένη δυσκολία και καλύτερο loot. Επιπλέον, τα Helltide σεντούκια, τα οποία βρίσκονται στις open world ζώνες παρέχουν πλέον σημαντικά περισσότερο μπόνους XP.

Η Blizzard έχει επίσης βελτιώσει την ποιότητα του loot των bosses του Helltide Roaming. Μια άλλη ευπρόσδεκτη αλλαγή σε αυτό το patch είναι η δυνατότητα του fast travel απευθείας στην είσοδο ενός Nightmare Dungeon μόλις το έχετε ενεργοποιήσει με ένα Nightmare Sigil.

Το patch 1.0.3 φέρνει επίσης πολλά buffs πρακτικά για κάθε μία από τις πέντε κλάσεις του παιχνιδιού: Βarbarian, Druid, Necromancer, Rogue και Sorcerer. Μάλιστα, η Blizzard δήλωσε ότι συνεχίζει τις προσπάθειές της για να κάνει όλα τα builds των διαφόρων classes πιο διασκεδαστικά και ισχυρά, ετοιμάζοντας ακόμη περισσότερα balance updates στο μέλλον.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα όλων των αλλαγών στο επίσημο blog post πατώντας εδώ.