Τα νέα plates της dbrand θέλουν να μεταμορφώσουν το PS5 σα να βγήκε από τα ‘90s (ΦΩΤΟ)

Οι νέες προτάσεις της γνωστής εταιρίας
15 Ιουνίου 2023 23:57
Τα νέα plates της dbrand θέλουν να μεταμορφώσουν το PS5 σα να βγήκε από τα ‘90s (ΦΩΤΟ)

Η dbrand επέστρεψε και φέρνει νέες επιλογές σε plates για το PlayStation 5, τα οποία θέλουν να σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή. Την εποχή των ‘90s και να σας ταξιδέψουν στο χρόνο με τέσσερις ιδιαίτερους χρωματισμούς

Με την ονομασία Retro Darkplates, τα νέα plates έρχονται στην τιμή των $84 και σε χρωματισμούς όπως Smoke Black, Atomic Purple, Ice Blue και Fire Orange και ντύνουν τόσο το πλαϊνό μέρος των plates, όσο και το μεσαίο τμήμα της κονσόλας. Μάλιστα, μέσα από το site της εταιρίας υπάρχουν και διάφορα Lightstrips που μπορείτε να τα τοποθετήσετε ανάμεσα στα plates της κονσόλας για να δώσουν διαφορετικό φωτισμό από αυτόν που έχει η κονσόλα.

Τα νέα Darkplates skins μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εδώ, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν διαθέσιμα και για τα δύο μοντέλα της κονσόλες, με δίσκο και χωρίς δίσκο. Τα Lightstrips μπορείτε να τα βρείτε από εδώ.

Δείτε φωτογραφίες από τα νέα Darkplates

Η Dbrand μοιράστηκε και μια ιστορία για τα Darkplates για να σας βάλει στο κλίμα:

Μια εταιρία που ονομάζεται dbrand πουλάει Retro Darkplates για το PlayStation 5 σας. Τα ημιδιάφανα χρώματά τους σάς θυμίζουν το παλιό σας Nintendo 64. Καθώς διαβάζετε αυτή τη σελίδα, το μυαλό σας επιστρέφει σε πιο ευτυχισμένες στιγμές.