Το Star Wars παιχνίδι της Ubisoft αποκαλύφθηκε σαν μια επική open-world περιπέτεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τους δημιουργούς του The Division - Δείτε το πρώτο trailer του Star Wars: Outlaws
11 Ιουνίου 2023 20:26
Το Star Wars παιχνίδι της Ubisoft αποκαλύφθηκε σαν μια επική open-world περιπέτεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιτέλους, στο πλαίσιο του Xbox Games Showcase 2023 αποκαλύφθηκε το open-world Star Wars παιχνίδι που ετοίμαζε η Ubisoft σε συνεργασία με την Lucasfilm Games. Με ένα πρώτο trailer το Star Wars: Outlaws συστήθηκε στον κόσμο και μας έβαλε στο κλίμα της μεγάλης διαγαλαξιακής περιπέτειάς του, την οποία αναπτύσσει το Massive Entertainment της Ubisoft, τους δημιουργούς των The Division

Το "Outlaws" είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο "The Empire Strikes Back" και το "The Return of the Jedi"  γι'αυτό και στο trailer είχε γνώριμες φιγούρες όπως αυτές του Jabba the Hutt, των Stormtroopers αλλά και του Han Solo μέσα στο carbonite cell του. Πρωταγωνίστρια είναι μια scoundrel αλά Han Solo, ονόματι Kay Vess που μαζί της έχει το πλασματάκι της, Nix, αλλά και το droid της, τον Jalen. 

Η περιγραφή του τίτλου λέει πως θα ταξιδέψετε σε χαρακτηριστικούς πλανήτες του γαλαξία του Star Wars, τόσο σε νέους όσο και σε γνώριμους. Η Vess αναζητά την ελευθερία και ξεκινάει μια νέα ζωή, όπου θα πρέπει να κλέψει, να παλέψει και να κατατροπώσει τους χειρότερους του γαλαξία και να γίνει μια από τις πιο καταζητούμενες φιγούρες του. 

Μάλιστα, η Ubisoft υποσχέθηκε να δείξει περισσότερα πλάνα από αυτό στο δικό της event, το Ubisoft Forward, την ερχόμενη Δευτέρα. 

Το Star Wars: Outlaws έρχεται το 2024 για τα Xbox Series X|S, PS5 και PC. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer του.