Microsoft: Ακούμε τους gamers

Νέες δηλώσεις από τον Kudo Tsunoda
16 Σεπτεμβρίου 2015 10:26
Microsoft: Ακούμε τους gamers

Είναι γεγονός πως η Microsoft δεν είχε την ίδια αρχή με το PlayStation 4 σε αυτή τη γενιά κονσολών. Μία πρόταση του Don Mattrick κατάφερε να κάνει τεράστια ζημιά στο brand του Xbox και πως το βλέπουν οι gamers στα μάτια τους. Παρόλα αυτά, η είσοδος του Phil Spencer στο παιχνίδι έφερε μία μεγάλη ισορροπία και απεκατέστησε ως έναν βαθμό το λάθος του Mattrick. Στην E3 2015 η Microsoft αποκάλυψε το backwards compatibility που σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε παιχνίδια του Xbox 360 στο Xbox One. Σύμφωνα με δηλώσεις του Kudo Tsunoda, αυτό απέδειξε στους gamers πως η Microsoft ακούει το feedback τους. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του παρακάτω. 

"Πιστεύω πως μπορείτε να δείτε πως ακούμε και πως αυτό έχει τεράστια επιρροή στα μεγάλα χαρακτηριστικά που παραδίδουμε για την κονσόλα. Για παράδειγμα, η ανακοίνωση μας στην E3 για το backwards compatibility του Xbox One ήταν το μεγαλύτερο σε ζήτηση αίτημα από τους φανατικούς του Xbox brand και ήταν κάτι που όλοι μας ρωτούσαν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του Xbox One. Δεν πίστευα πως ήταν τεχνικά πιθανό αρχικά και ήταν ένα τόσο διάσημο χαρακτηριστικό για την κοινότητα του Xbox που αφιερώσαμε τον χρόνο όλων των ταλαντούχων ανθρώπων μας ακριβώς σε αυτό για να δουν πως με την συγκεκριμένη τεχνολογία θα μπορούσαν να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Θεωρώ πως αυτό βλέπετε στην πλατφόρμα μας, στα παιχνίδια που δημιουργούμε και όπως είπα, θα δείτε να ενσωματώνουμε τις φωνές των Xbox gamers στα προϊόντα μας σε πολύ πρώιμο στάδιο, διότι πιστεύω πως αυτό βοηθάει σε μία καλύτερη εμπειρία για τους gamers. Κάνει τα παιχνίδια πιο διασκεδαστικά και είναι ο πυλώνας γύρω από τις αποφάσεις μας στην προσπάθεια μας να παραδώσουμε την καλύτερη δυνατή αξία για τους fans." 

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν η Microsoft και πως ο Phil Spencer κατάφερε να διορθώσει πολλά από αυτά, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο "Ένας κούκος φέρνει την άνοιξη..." του Δημήτρη Τσορβά πατώντας εδώ