Το cult παιχνίδι Shadows of the Damned επιστρέφει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις ανακοινώθηκε το remaster
09 Ιουνίου 2023 02:11
Το cult παιχνίδι Shadows of the Damned επιστρέφει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι, καλά διαβάσατε. Το Shadows of the Damned, το cult classic παιχνίδι του 2011, θα γίνει remaster, σύμφωνα με την Grasshopper Manufacture! Το στούντιο αποκάλυψε τα νέα κατά τη διάρκεια της αντίστροφης μέτρησης για την παρουσίαση της Devolver Digital, αμέσως μετά το εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest 2023.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, το Shadows of the Damned είναι μια συνεργασία μεταξύ του Suda51, του δημιουργού των No More Heroes και Killer7, και του Shinji Mikami, του δημιουργού των Resident Evil 4 και The Evil Within.

Το παιχνίδι ακολουθεί τον Garcia Hotspur, έναν κυνηγό δαιμόνων που ταξιδεύει στον υπόκοσμο για να σώσει τη φίλη του Paula από τα νύχια του Fleming, του Άρχοντα των Δαιμόνων. Στην πορεία, τον βοηθάει ο Johnson, ένας πρώην δαίμονας που μπορεί να μεταμορφώνεται σε διάφορα όπλα και σε…μοτοσικλέτα.

Το παιχνίδι συνδυάζει το third-person shooting με το dark χιούμορ και τις γκροτέσκες εικόνες. Αρχικά κυκλοφόρησε από την EA στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασιών της, το οποίο περιελάβανε επίσης τίτλους όπως το Alice: Madness Returns και Bulletstorm. Το παιχνίδι έλαβε ανάμεικτες κριτικές από διάφορα μέσα, αλλά με τα χρόνια απέκτησε φανατικούς λάτρεις.

Το remaster γνωρίζουμε απλά ότι "έρχεται σύντομα", χωρίς να αποκαλυφθούν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις πλατφόρμες, την ημερομηνία κυκλοφορίας ή τις τεχνικές βελτιώσεις. Ωστόσο, η Grasshopper Manufacture ξεκαθάρισε ότι περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στο δικό της Grasshopper Direct σόου, το οποίο θα μεταδοθεί στις 14 Ιουνίου.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.