Το αρχικό No More Heroes μάλλον έρχεται στο Nintendo Switch

Διαρροή από site της Ταϊβάν ανάβει φωτιές
03 Αυγούστου 2020 12:10
Το αρχικό No More Heroes μάλλον έρχεται στο Nintendo Switch

Ένα από τα πιο αγαπητά παιχνίδια του Nintendo Wii ήταν χωρίς αμφιβολία το πρώτο No More Heroes. Το franchise που ξεκίνησε ο Goichi Suda το 2007 έλαβε εξαιρετικές κριτικές, με διάφορα sequels και spin-offs να έχουν βρει το δρόμο τους έκτοτε στην αγορά. Όσο το τρίτο κεφάλαιο βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το Nintendo Switch, στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια διαρροή που θέλει και τον πρώτο τίτλο να καταφθάνει στην υβριδική κονσόλα της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Gematsu, το No More Heroes βρέθηκε σε site ταξινομήσεων στην Ταϊβάν και μάλιστα αναφέρεται ότι publisher γι’ αυτό το port θα είναι η Marvelous Inc. Βέβαια, αυτό δεν αποκαλύπτει ότι όντως το παιχνίδι θα έρθει στα μέρη μας, αλλά υποδηλώνει ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα.

Για την ιστορία, το 2018, ο Suda είχε εκφράσει την επιθυμία του να φέρει στο Nintendo Switch όχι μόνο το No More Heroes 3, αλλά και τις πρώτες περιπέτειες του Travis. Βέβαια, καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφυλακτικότητα και να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.