Αν υπάρξει νέο Deadpool παιχνίδι από τη Marvel ο Suda51 βάζει ήδη υποψηφιότητα

Ο τέλειος συνδυασμός;
01 Σεπτεμβρίου 2021 14:34
Αν υπάρξει νέο Deadpool παιχνίδι από τη Marvel ο Suda51 βάζει ήδη υποψηφιότητα

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Deadpool να πρωταγωνιστεί στο δικό του παιχνίδι ήταν το 2013, μέσα από το ομότιτλο δημιούργημα της Activision για τα PS3 και Xbox 360. Από τότε, βέβαια, ο χαρακτήρας έχει αγαπηθεί εκ νέου από το κοινό, χάρη στις εξαιρετικά πετυχημένες ταινίες του Ryan Reynolds που έφτασαν το 2016 και το 2018.

Πολλοί είναι αυτοί, λοιπόν, που θα ήθελαν να δουν ένα νέο παιχνίδι από τη Marvel, μιας και τελευταία η εταιρία έχει πάρει πολύ ζεστά το gaming, με μεγάλες παραγωγές όπως τα Marvel's Spider-Man και Marvel's Avengers. Στη λίστα αυτή συγκαταλέγατε και ο Goichi 'Suda51' Suda, ο οποίος όχι απλά θέλει να δει ένα Deadpool παιχνίδι, αλλά θέλει να το φτιάξει ο ίδιος με την ομάδα του, την Grasshopper Manufacture. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για τον δημιουργό πολλών cult-classic τίτλων, όπως τα Killer7, The Silver Case, Killer Is Dead, Shadows of the Damned, Lollipop Chainsaw κ.α.

Περνώντας, όμως, σε λεπτομέρειες, κατά τη διάρκεια ενός εορταστικού live stream για την κυκλοφορία του τελευταίου παιχνιδιού της Now More Heroes σειράς, ο λατρεμένος Ιάπωνας δημιουργός ρωτήθηκε σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, δήλωσε:

Μια γενική απάντηση είναι πως έχουμε ήδη πολλά projects που βρίσκονται υπό ανάπτυξη και για τα επόμενα 10 χρόνια έχουμε τρία νέα IPs πάνω στα οποία εργαζόμαστε και τα οποία έχουμε ήδη σχεδιάσει.

Έτσι, μπορείτε σίγουρα να περιμένετε πολλές νέες, ενδιαφέρουσες ιδέες από την Grasshopper. Φυσικά, έχουμε και άλλα σχέδια και εργαζόμαστε σκληρά για να τα υλοποιήσουμε.

Ωστόσο, όσον αφορά πράγματα που θα ήθελα να κάνω, θα ήθελα επίσης να συνεργαστώ με τη Marvel για ένα Shatterstar ή Deadpool παιχνίδι, κάτι που να ταιριάζει με το στυλ της Grasshopper όπως αυτά. Ίσως κάποιο είδος Quicksilver παιχνιδιού. Ανεξαρτήτως, κάποιος Marvel τίτλος, καταλαβαίνεις.

Αν αναλογιστούμε πως ο Suda είναι γνωστός για το ιδιαίτερο χιούμορ και την αισθητική του, ο χαρακτήρας του Deadpool σίγουρα του πάει γάντι και η Grasshopper Manufacture μοιάζει ο ιδανικός developer. Ποια είναι, όμως, η δική σας άποψη; Θα θέλατε ένα Deadpool ή άλλο Marvel παιχνίδι από τον Suda;