Silent Hill: Ascension – Το νέο trailer έφτασε και μαθαίνουμε επιτέλους τι είναι

“Face Your Trauma Together“
30 Μαΐου 2023 16:23
Silent Hill: Ascension – Το νέο trailer έφτασε και μαθαίνουμε επιτέλους τι είναι

Οι φήμες που σας μεταφέραμε σχετικά με τα νέα trailers για τα επερχόμενα Silent Hill παιχνίδια μόλις ξεκίνησαν να επιβεβαιώνονται. Συγκεκριμένα, η Konami και η Genvid Entertainment έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του Silent Hill: Ascension.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο project, το οποίο είχε αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, στο πλαίσιο του μεγάλου Silent Hill event που είχε φιλοξενήσει και την αποκάλυψη του remake του δευτέρου κεφαλαίου από τη Bloober Team.

To Silent Hill: Ascension θα είναι μια διαδραστική streaming σειρά, η οποία θα εκτυλίσσεται ταυτόχρονα σε παγκόσμιο επίπεδο. Όσοι την παρακολουθούν θα μπορούν να βοηθήσουν να αποφασιστεί η μοίρα των βασικών χαρακτήρων.

Αυτό σημαίνει ότι καθώς η ιστορία προχωρά, το κοινό θα έχει λόγο στο ποιος θα επιβιώσει, ποιος θα λυτρωθεί ή θα καταδικαστεί από τις πράξεις του και ποιος θα υποστεί τις σχεδόν σίγουρα φρικτές συνέπειες. Σύμφωνα με την Genvid Entertainment, ούτε καν οι ίδιοι οι προγραμματιστές δεν θα γνωρίζουν τα αποτελέσματα της ιστορίας, μέχρι αυτή να εξελιχθεί.

Το Silent Hill: Ascension είναι ένα πολύ ιδιαίτερο concept και θα κάνει το ντεμπούτο του αργότερα το 2023. Οι θεατές/παίκτες θα μπορούν να συντονίζονται σε συγκεκριμένες στιγμές και κάθε μέρα θα είναι διαφορετική με βάση τις αλληλεπιδράσεις τους. Η Genvid έχει δημιουργήσει ένα διαδραστικό σύστημα πραγματικού χρόνου που θα επιτρέπει στους θεατές από όλο τον κόσμο να αποφασίσουν για τη μοίρα αυτών των χαρακτήρων και πάνω στο οποίο στηρίζεται το όλο εγχείρημα.

Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση μέσα από τον player που ακολουθεί.