Diablo 4: Οι 1000 καλύτεροι παίκτες θα μείνουν για πάντα στην ιστορία!

Η Blizzard σκοπεύει να τους τιμήσει
28 Μαΐου 2023 11:28
Diablo 4: Οι 1000 καλύτεροι παίκτες θα μείνουν για πάντα στην ιστορία!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Diablo 4 και η Blizzard μόλις αποκάλυψε τα σχέδιά της για να τιμήσει τους καλύτερους, πιο αφοσιωμένους και…γρήγορους παίκτες της κοινότητας!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το στούντιο ανακοίνωσε μια ασυνήθιστη πρόκληση για τους πρώτους 1.000 παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν Level 100 στο Hardcore Mode. Τα ονόματά τους θα χαραχτούν σε ένα πραγματικό άγαλμα της Lilith! Ναι, οι ικανότεροι παίκτες διεκδικούν μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία να γίνουν μόνιμο μέρος της ιστορίας του Diablo.

Αν είστε έτοιμοι για την πρόκληση, ορίστε τι πρέπει να κάνετε:

Πρέπει να φτάσετε level 100 στο hardcore mode όσο γρηγορότερα γίνεται και έπειτα να δημοσιεύσετε την απόδειξη με ένα screenshot στο Twitter. Στο tweet θα πρέπει να συμπεριλάβετε το BattleNet ID σας και να χρησιμοποιήσετε το hashtag #Diablo4Hardcore. Παράλληλα, θα πρέπει να θυμηθείτε να κάνετε tag τον επίσημο λογαριασμό του Diablo στο Twitter. Η πρόκληση ξεκινά την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 του ίδιου μήνα. Όλοι οι επίσημοι κανόνες μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του Diablo πατώντας εδώ.

Φυσικά, το επίτευγμα αυτό δεν είναι καθόλου εύκολου, δεδομένης της αδυσώπητης φύσης του Hardcore Mode. Σε αυτό, κάθε death είναι μόνιμο. Αυτό σημαίνει ότι αν ο χαρακτήρας σας πεθάνει, δεν υπάρχει respawn! Όλα όσα καταφέρατε, όλο σας το loot, όλα θα εξαφανιστούν!

Η τελική έκδοση του Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC στις 6 Ιουνίου.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Για να μάθετε αν το PC σας είναι σε θέση να τρέξει το Diablo IV, πατώντας εδώ θα βρείτε τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος. Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να ετοιμαστείτε περαιτέρω για την εμπειρία, βλέποντας το opening cinematic.