Diablo IV: Δείτε το νέο κατασκότεινο cinematic που κυκλοφόρησε από την Blizzard

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του
20 Φεβρουαρίου 2023 15:36
Diablo IV: Δείτε το νέο κατασκότεινο cinematic που κυκλοφόρησε από την Blizzard

Η Blizzard συνεχίζει την προώθηση του Diablo IV, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο βίντεο. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία δημοσίευσε το “In-Game Intro Cinematic” που θέλει να σας βάλει για τα καλά στη θεματολογία του τίτλου.

Το βίντεο ξεκινάει από ένα χιονισμένο τοπίο με έναν χαρακτήρα να περιπλανιέται με το άλογό του και στη συνέχεια να φτάνει σε άλλα παράξενα και σκοτεινά μέρη. Σε άλλα νέα, όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ώρες, πολύ σύντομα θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Diablo IV εντελώς δωρεάν. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Δείτε το cinematic βίντεο παρακάτω:

Μερικές πληροφορίες για το Diablo IV και τα Seasons:

Θα μπορείτε να παίξετε μεταξύ των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα σας σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Για να παίξετε τη νέα σεζόν, θα δημιουργήσετε έναν νέο χαρακτήρα και θα ζήσετε τα νέα “seasonal” χαρακτηριστικά και το περιεχόμενό τους, ενώ θα ανεβαίνετε level πλάι σε άλλους παίκτες. Αυτό, μαζί με τα Paragon points, θα διασφαλίζουν ότι η προσπάθεια και η ικανότητά σας θα καθορίζουν πόσο ισχυρός γίνεται ο χαρακτήρας σας. Έτσι, δε θα μπορείτε να πληρώσετε για να κερδίσετε “περισσότερη δύναμη” στο Diablo IV.

Ολοκληρώνοντας αποστολές στο “Season Journey” θα ανεβαίνει level και το Season Pass σας. Πρόκειται για μία νέα δυνατότητα που θα φέρνει την πρόοδό σας και που θα προχωρά παράλληλα με το Season Journey, επιτρέποντάς σας να κερδίσετε περισσότερες ανταμοιβές, απλά παίζοντας το παιχνίδι.

Σύντομα θα μπορείτε να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν το Diablo IV

Το Season Pass θα προσφέρει δωρεάν αντικείμενα, cosmetics, premium νόμισμα και boosts, όσο και ανταμοιβές επί πληρωμή, αλλά μόνο για cosmetics και premium νομίσματα. Το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 140 dungeons και όπως είπε η Blizzard δε θα υπάρχει «χρυσός δρόμος» για να ακολουθήσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα παίξετε μέσα από τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο του Diablo IV.

Η Blizzard ετοιμάζει την closed beta του Diablo IV με endgame περιεχόμενο

Τέλος, θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες.

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC  στις 6 Ιουνίου.