Marvel’s Spider Man 2: Σύντομα θα μάθουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας

Νέες δηλώσεις από την Insomniac Games
26 Μαΐου 2023 15:34
Marvel’s Spider Man 2: Σύντομα θα μάθουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας

Το μεγάλο highlight του πρόσφατου PlayStation Showcase 2023 δεν ήταν άλλο από το άκρως αναμενόμενο Marvel’s Spider Man 2. Η παρουσίαση της Sony ολοκληρώθηκε με ένα δεκάλεπτο gameplay βίντεο από τον αποκλειστικό τίτλου του PS5, αλλά παρόλο που γνωρίζαμε ήδη ότι το παιχνίδι θα έρθει εντός της χρονιάς, η τελική ημερομηνία του δεν αποκαλύφθηκε. Αντιθέτως, το μόνο επίσημο που πήραμε ήταν το πιο γενικό «Φθινόπωρο 2023».

Όπως φαίνεται, όμως, αυτό θα αλλάξει σύντομα. Θέλοντας να διαβεβαιώσει τους gamers πως δε θα χρειαστεί να κάνουν πολύ υπομονή, η Insomniac Games ξεκαθάρισε στο Twitter ότι προσεχώς θα μάθουμε περισσότερα.

Συγκεκριμένα, το στούντιο τόνισε:

Ξέρουμε ότι έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το Marvel's Spider-Man 2 και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα σύντομα, όπως νέα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, τις προ-παραγγελίες και τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας.

Ακολουθεί η εν λόγω ανάρτηση:

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί το Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Στο sequel, ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τον Peter να έχει μάλιστα το Symbiote Suit στην διάθεσή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν πριν το τελευταίο σόου της Sony, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μάλλον τον Σεπτέμβριο. Η πληροφορία αυτή είχε έρθει στα φώτα της δημοσιότητας από τον Tony Todd, ο οποίος είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Candyman και Final Destination και ο οποίος πρόκειται να ενσαρκώσει τον Venom στο πολυαναμενόμενο sequel.