Marvel’s Spider-Man 2: Η Insomniac Games ξεκαθάρισε αν θα έχει τελικά co-op ή όχι

Λίγο πριν το μεγάλο σόου της Sony
23 Μαΐου 2023 00:20
Marvel’s Spider-Man 2: Η Insomniac Games ξεκαθάρισε αν θα έχει τελικά co-op ή όχι

Σε λίγα εικοσιτετράωρα από τώρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεγάλο PlayStation Showcase event της Sony, από το οποίο -εκτός εξαιρετικού απροόπτου- δε θα λείπει το Marvel’s Spider-Man 2.

Παρόλο, όμως, που οι απορίες των παικτών θα απαντηθούν σε λίγες ώρες, η Insomniac Games αποφάσισε να ξεκαθαρίσει από τώρα το τοπίο, βάζοντας τέλος σε μια από τις επικρατέστερες φήμες σχετικά με την φύση του παιχνιδιού. Αναλυτικότερα, στο sequel του άκρως επιτυχημένου τίτλου του PS4 θα υπάρχουν δύο Spider-Man, τόσο ο Peter Parker, όσο και ο Miles Morales.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με διάφορες άλλες πληροφορίες που είχαν ακουστεί, έκαναν πολλούς να πιστεύουν πως το παιχνίδι δε θα έχει μόνο single-play, αλλά και co-op για δύο παίκτες. Ακριβώς αυτή την ερώτηση έκανε και ο χρήστης του Twitter, Sean Lia και η Insomniac αποφάσισε να του απαντήσει.

Και επίσημα, λοιπόν, το Marvel’s Spider-Man 2 δεν θα έχει co-op. Αντιθέτως, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των δημιουργών, θα είναι μια «επική single-player περιπέτεια».

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση.

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί το Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Το εντυπωσιακό trailer που είχε δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας επιβεβαίωσε ότι ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο sequel, έχοντας μεταξύ άλλων να αντιμετωπίσουν τον Venom.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας μέχρι το μεγάλο event, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.