Το Lego Pac-Man arcade είναι γεγονός και ξυπνάει αναμνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο
22 Μαΐου 2023 16:24
Το Lego Pac-Man arcade είναι γεγονός και ξυπνάει αναμνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lego Group σε συνεργασία με την Bandai Namco αποκάλυψαν ένα νέο Lego set με θεματολογία το Pac-Man και αναμένεται να κοστίζει περίπου 269.99 ευρώ.

Πρόκειται για ένα Lego arcade machine ουσιαστικά που θα κυκλοφορήσει για να γιορτάσει τα 43 χρόνια του θρυλικού franchise σε έναν ιδιαίτερο και χρωματιστό σχεδιασμό. Μέσα στην καμπίνα υπάρχει κανονικά μια «πίστα», ενώ στο πάνω μέρος της καμπίνας συναντάμε τον κεντρικό εμβληματικό κίτρινο ήρωα μαζί με τα φαντάσματα Blinky και Clyde.

Ο Sven Franic της Lego μίλησε για τη νέα συνεργασία λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν σκέτη απόλαυση η δημιουργία του Lego Pac-Man.

Η ομάδα των ταλαντούχων σχεδιαστών μας εργάστηκε ακούραστα για τη σύλληψη του σχεδιασμού του Lego Pac-Man Arcade, από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή μέχρι και το πολύχρωμο λαβύρινθο που είναι γεμάτο φαντάσματα.

Τα εξετάσαμε όλα προσεκτικά, με αποτέλεσμα αυτή η μοναδική δημιουργία να αιχμαλωτίζει τη μαγεία του αρχικού παιχνιδιού προσθέτοντας κάποια twists και easter eggs. Είναι σαν ένα αληθινό βιντεοπαιχνίδι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτή την απίστευτη κατασκευή με τον κόσμο και ανυπομονώ να δω τη χαρά που θα φέρει στους fans όλων των ηλικιών.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερο για το “Lego Pac-Man Arcade” πατώντας εδώ. Το πακέτο περιλαμβάνει 2651 κομμάτια και θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου στην τιμή των 269.99 ευρώ.

Tags: