Έρχεται η live-action ταινία του Pac-Man!

Pac-Man είσαι εντάξει;
08 Αυγούστου 2022 21:14
Έρχεται η live-action ταινία του Pac-Man!

Ανακοινώθηκε η live-action ταινία του Pac-Man, του θρυλικού χαρακτήρα που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Τα ηνία της ταινίας έχει φυσικά η Bandai Namco Entertainment, σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής Wayfarer Studios των Justin Baldoni και Steve Sarowitz.

Για πρώτη φορά, το Pac-Man έκανε την εμφάνισή του τη δεκαετία του ’80 και ήταν από τα πιο διάσημα παιχνίδια σε arcades και όχι μόνο. Το παιχνίδι, εκτός από ένα τεράστιο merchandise, έχει δει και διάφορα παιχνίδια όπως το Ms. Pac-Man, δύο τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένης αυτής του ABC σε παραγωγή της εταιρίας Hanna-Barbera.

Η ταινία θα βασίζεται σε μία πρωτότυπη ιδέα του Chuck Williams (Sonic the Hedgehog) της Lightbeam Entertainment. Οι Baldoni, Manu Gargi και Andrew Calof θα είναι παραγωγοί για λογαριασμό των Wayfarer Studios. Ο Williams και ο Tim Kwok θα κάνουν την παραγωγή για λογαριασμό της Lightbeam.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το cast, αλλά ούτε πότε να περιμένουμε αυτή την ταινία.

Λίγες πληροφορίες για το Pac-Man σύμφωνα με το wiki:

Το Pac-Man κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία στις 22 Μαΐου του 1980 με το όνομα "Puck-Man". Το όνομα αυτό προέρχεται από την ιαπωνική λέξη "πάκου", η οποία στα ιαπωνικά συμβολίζει το θόρυβο που κάνει κανείς ανοιγοκλείνοντας το στόμα του.

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή Τόρου Ιβατάνι. Εγκρίθηκε για διανομή στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Midway και κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1980 με το όνομα Pac-Man. Σαν παιχνίδι όμως ήταν το ίδιο όπως η ιαπωνική έκδοση με μόνη διαφορά ότι τα φαντάσματα δεν λέγονταν Akabei, Pinky, Aosuke και Guzuta, αλλά Blinky, Pinky, Inky και Clyde.