Alan Wake II: Ο voice actor αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι

Διαβάστε τις δηλώσεις του Matthew Porretta
21 Μαΐου 2023 20:34
Alan Wake II: Ο voice actor αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι

Στα τέλη του Απριλίου είχαμε μάθει ότι το Alan Wake II βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανάπτυξής του. Παρόλο που ακόμα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο το sequel, ο voice actor του παιχνιδιού έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Matthew Porretta, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στο podcast “Monsters, Madness, and Magic” και φαίνεται ότι αποκάλυψε τον μήνα κυκλοφορίας του sequel.

Διαβάστε ένα κομμάτι από τη συνέντευξή του:

Podcaster: Το Alan Wake είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών.

Δουλεύω πάνω σε αυτό το project, το οποίο υποτίθεται θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Βρισκόμαστε περίπου στη μέση της δουλειάς μας τώρα. Στην πραγματικότητα, την περασμένη εβδομάδα ήμουν στην Φινλανδία. Από εκεί προέρχεται η εταιρία που το αναπτύσσει, η Remedy. Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το Alan Wake II θα κυκλοφορήσει -υποτίθεται- μέσα στον Οκτώβριο. Αυτό ίσως να επιβεβαιωθεί και με τη «βούλα» μέσα από το Xbox Games Showcase 2023 της Microsoft που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου. Για την ώρα, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν είναι επίσημο.

Alan Wake II: Στο τελικό στάδιο της ανάπτυξής του, λέει η Remedy

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Remedy είχε δώσει ενημέρωση για την πορεία του λέγοντας ότι είναι πλέον playable το πολυπόθητο sequel από την αρχή μέχρι το τέλος. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της, η φιλανδική ομάδα ανάπτυξης τονίζει ότι το Alan Wake 2 θα βγει όντως εντός του 2023.

Εκτός του Alan Wake 2, η Remedy ετοιμάζει το Control 2, την συνέχεια του ιδιαίτερου παιχνιδιού περιπέτειας που κέρδισε πολλά βραβεία το 2019.

Το Alan Wake II αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC.