God of War Ragnarok: Ο studio art director του παιχνιδιού αποχώρησε από την Santa Monica

Ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια
20 Μαΐου 2023 12:28
God of War Ragnarok: Ο studio art director του παιχνιδιού αποχώρησε από την Santa Monica

Ο Rafael Grassetti, ο οποίος εργάστηκε στην Santa Monica τα τελευταία 10 χρόνια μόλις αποκάλυψε ότι αποχωρεί από την εταιρία. Εκείνος, ένωσε τις δυνάμεις του με το στούντιο τον Νοέμβριο του 2013 ως lead character artist -και αργότερα ως studio art director και δούλεψε σε πολύ σημαντικά projects.

Ο Grassetti ηγήθηκε του οπτικού σχεδιασμού στο God of War του 2018, αλλά και στη συνέχεια στο God of War: Ragnarok. Εκείνος, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter είπε δυο λόγια και ευχαρίστησε τους συναδέλφους του και το στούντιο.

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην Sony μετά από μία δεκαετία που ήμουν μέρος αυτού του απίστευτου ταξιδιού. Είναι γλυκόπικρο, αλλά πάνω απ’ όλα, με κατακλύζει η ευγνωμοσύνη  για όλες αυτές τις αμέτρητες ευκαιρίες που είχα.

Η Sony ήταν το δεύτερο σπίτι μου και είμαι πολύ ευγνώμων που ασχολήθηκα τόσο βαθιά με το God of War. Οι δεξιότητες που έμαθα και οι σχέσεις που δημιούργησα με αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους θα μείνουν για πάντα μαζί μου.

Ένα ευχαριστώ στον Cory Barlog, στον Eric Williams, στον Yumi Yang και στον Scott Rohde που πίστεψαν σε εμένα, αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια της Santa Monica Studio για την υποστήριξη. Η Sony έπαιξε αναπόσπαστο ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας μου και θα κρατήσω για πάντα αυτές τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες.

Είμαι σίγουρος για την επιτυχία του στούντιο και ελπίζω να δημιουργήσουμε κάτι μαζί ξανά στο μέλλον. Θα μοιραστώ περισσότερα για το τι θα κάνω από εδώ και πέρα, την επόμενη εβδομάδα.

Φαίνεται ότι ο Grassetti γνωρίζει ήδη τι θα κάνει από εδώ και πέρα. Από τον Νοέμβριο του 2022 ήταν ο επίσημος studio art director της Santa Monica.