Call of Duty - ΦΗΜΗ: Το Modern Warfare III θα είναι ο φετινός τίτλος του franchise

Όλα όσα μεταδίδουν οι νεότερες πληροφορίες
12 Μαΐου 2023 14:51
Call of Duty - ΦΗΜΗ: Το Modern Warfare III θα είναι ο φετινός τίτλος του franchise

Για το Call of Duty του 2023 έχουν ακουστεί αρκετές φήμες αλλά κυρίως πως θα αποτελεί τη συνέχεια του άκρως επιτυχημένου εμπορικά Modern Warfare II. Μόνο που τώρα, οι νεότερες πληροφορίες έρχονται να το επιβεβαιώσουν. 

Σύμφωνα με τον Tom Henderson του Insider Gaming το φετινό παιχνίδι της διάσημης FPS σειράς θα είναι το Call of Duty: Modern Warfare III. Οι πηγές του μέσου αναφέρουν ότι θα είναι ένα "πληρέστατο sequel" του Modern Warfare II του οποίου την ανάπτυξη ηγείται η Sledgehammer Games που είχε κυκλοφορήσει τελευταία το -διόλου επιτυχημένο- Call of Duty: Vanguard, έχοντας κιόλας την υποστήριξη κι άλλων στούντιο των Call of Duty και της Activision. 

Έτσι το νέο "Modern Warfare 3" θα περιλαμβάνει ένα κανονικό campaign, πληρέστατο multiplayer και zombies mode, το οποίο λέγεται ότι θα είναι το "Outbreak 2.0". Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του franchise που ένα απευθείας sequel ενός υποfranchise των CoD θα κυκλοφορήσει την αμέσως επόμενη χρονιά, διότι συνήθως υπήρχε ένα διετές κενό μεταξύ τους από την εποχή του Call of Duty 4: Modern Warfare (2007). 

Μάλιστα, η εν λόγω διαρροή αποκαλύπτει ότι το Call of Duty: Modern Warfare 3 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για τα PC, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One και PS4. 

Όλα αυτά μένει βέβαια να επιβεβαιωθούν από την Activision, κάτι που συνήθως συμβαίνει τέτοια εποχή του χρόνου.