Elden Ring: Αυτές είναι οι πωλήσεις του μέχρι σήμερα

Νέες δηλώσεις από την Bandai Namco
12 Μαΐου 2023 13:40
Elden Ring: Αυτές είναι οι πωλήσεις του μέχρι σήμερα

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε γίνει γνωστό ότι το Elden Ring της FromSoftware κατάφερε να πουλήσει 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Τώρα, η Bandai Namco επέστρεψε και δήλωσε ότι αυτός ο αριθμός μεγάλωσε κατά 500.000 μονάδες (συνολικά 20.5 εκ. πωλήσεις).

Ουσιαστικά, το Elden Ring ήταν το 2ο παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2022 και μόνο το Call of Duty: Modern Warfare 2 κατάφερε να το ξεπεράσει.

Η πορεία του φαινόταν καλή από τότε που κυκλοφόρησε, ενώ είχε περισσότερες πωλήσεις από πολλά γνωστά franchises, όπως το Horizon Forbidden West, το οποίο πούλησε 8.4 εκατομμύρια μονάδες.

Οι δηλώσεις της Bandai Namco για το Elden Ring και για τα παιχνίδια που ετοιμάζει φέτος:

Το Elden Ring τα πήγε ιδιαίτερα καλά πέρυσι. Όσον αφορά τους νέους τίτλους, έχουμε το Armored Core 6 και έναν νέο Naruto τίτλο. Έχουμε βάλει ως στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα και να φέρουμε τίτλους που θα μπορούν οι παίκτες να απολαμβάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα φέρουμε και το νέο Tekken.

Elden Ring: Τεράστιο ορόσημο πωλήσεων για το παιχνίδι της FromSoftware

H Bandai Namco είδε αύξηση στα έσοδα της κατά 11% φτάνοντας στα 7.3 δισεκατομμύρια δολάρια για τους 12 μήνες που ολοκληρώθηκαν στις 31 Μαρτίου 2023. Επίσης, προβλέπει ότι αυτό θα συνεχιστεί και για το επόμενο οικονομικό έτος που θα τελειώσει στις 31 Μαρτίου του 2024.

Μέσα σε αυτό το οικονομικό έτος θα πρέπει να περιμένετε τα Armored Core 6: Fires of Rubicon (25 Αυγούστου) και το πρώτο μεγάλο expansion του Elden Ring.

Το Elden Ring έχει γίνει viral όλον αυτόν τον καιρό και για διάφορους άλλους λόγους. Ένας από αυτούς, είναι ο διαφορετικός τρόπος παιξίματος κάποιων streamer. Πρόσφατα, είχε γίνει γνωστό ότι μία streamer ολοκλήρωσε το παιχνίδι της FromSoftware μόνο με τη σκέψη της, ενώ μία άλλη παίζοντας μόνο με το ένα δάχτυλό της. Τον Φεβρουάριο, η Bandai Namco είχε ανακοινώσει το πρώτο μεγάλο expansion του τίτλου και η κοινότητα έχει ήδη υπεραναλύσει την πρώτη εικόνα που είχε δημοσιευθεί. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Το Elden Ring βρίσκεται διαθέσιμο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.