Streamer ολοκλήρωσε το Elden Ring με την σκέψη της – Δείτε βίντεο

Είχε ξεκινήσει από τον Ιανουάριο
20 Απριλίου 2023 13:59
Streamer ολοκλήρωσε το Elden Ring με την σκέψη της – Δείτε βίντεο

Στις αρχές της χρονιάς σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι μία Streamer ονόματι "Perrikaryal" προσπαθεί να παίξει το Elden Ring με την…σκέψη της! Φαίνεται ότι εκείνη δε σταματήσει να ασχολείται με τον επιτυχημένο τίτλο της FromSoftware και μόλις έγινε γνωστό ένα νέο της κατόρθωμα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το TheGamer, η “Perri” κατάφερε να σκοτώσει το τελευταίο boss του Elden Ring πριν από λίγες ώρες. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, αυτό το δύσκολο ταξίδι που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο ολοκληρώθηκε και πλέον είναι η πρώτη streamer που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Βέβαια χρειάστηκε χρόνο στην τελική μάχη, καθώς μάθαμε ότι έπαιζε για περίπου 4 ώρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter

Επιτέλους κατάφερα να τερματίσω το Elden Ring με τη σκέψη μου! Δείτε κάποια highlights από το χθεσινό stream. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας. Έχω ήδη ξεκινήσει το επόμενό μου project, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πώς έπαιζε με τη σκέψη της όμως;

Η Perrikaryal έκανε χρήση ενός εγκεφαλογράφου (EEG) και κατάφερε να το συνδέσει με το χειριστήριό της. Φοράει, λοιπόν, τον εγκεφαλογράφο-χειριστήριο στο κεφάλι της, αυτό καταγράφει την εγκεφαλική δραστηριότητα και την μετατρέπει στα αντίστοιχα πατήματα κουμπιών στο παιχνίδι. Κυριολεκτικά, σκέφτεται τι θέλει να κάνει στο παιχνίδι και αυτό συμβαίνει, χωρίς να πατάει κάποιο πλήκτρο.

Η Perrikaryal φαίνεται ότι ετοιμάζει ήδη το επόμενό της project και σύντομα θα μάθουμε νέα γι’ αυτό. Ίσως δοκιμάσει να παίξει και άλλα παιχνίδια της FromSoftware μόνο με τη σκέψη της.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η FromSoftware έχει στα σκαριά το πρώτο μεγάλο expansion του Elden Ring, το οποίο θα ονομάζεται “Shadow of the Erdtree”. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το Elden Ring βρίσκεται διαθέσιμο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.