Elden Ring: Το Shadow of the Erdtree είναι το πρώτο μεγάλο expansion του επιτυχημένου τίτλου (ΦΩΤΟ)

“Rise, Tarnished”
28 Φεβρουαρίου 2023 10:40
Elden Ring: Το Shadow of the Erdtree είναι το πρώτο μεγάλο expansion του επιτυχημένου τίτλου (ΦΩΤΟ)

Η Bandai Namco σε συνεργασία με την FromSoftware μόλις ανακοίνωσαν και επίσημα το expansion του Elden Ring. Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγα λεπτά αποκαλύφθηκε το “Shadow of the Erdtree”, το οποίο θα προχωρήσει την ιστορία του επιτυχημένου τίτλου και του Lands Between.

Ωστόσο, οι δύο εταιρίες δεν έδωσαν στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες παρά μόνο μια εικόνα, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις:

Rise, Tarnished. Ας περπατησουμε μαζί ένα νέο μονοπάτι. Το επερχόμενο expansion για το Elden Ring, Shadow of the Erdtree, βρίσκεται τώρα υπό ανάπτυξη. Ελπίζουμε να ανυπομονείτε για νέες περιπέτειες στο Lands Between.

Την άποψή μας για το Elden Ring μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ. Ο Σάκης Καρπάς, ο οποίος είχε επιμεληθεί το video review είχε πει μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Elden Ring, αρχικά, αδυνατεί να περιγράψει τον εαυτό του και νιώθεις ότι χάνει μέρος της ιδιοσυγκρασίας των Souls αλλά πολύ γρήγορα σου δίνει το μεγαλύτερο χαστούκι συνειδητοποίησης που έχεις εισπράξει από βιντεοπαιχνίδι. Μέχρι να συνέλθεις, έχεις μπει για βαθιά και βίαια στον σπουδαιότερο και πιο καθηλωτικό κόσμο που έχει γνωρίσει το μέσο τα τελευταία χρόνια.

Προς το παρόν δεν έχει δοθεί κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας, αλλά υπάρχει μια μικρή περίπτωση να κυκλοφορήσει φέτος. Το Elden Ring βρίσκεται διαθέσιμο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντοντισμένοι στο Unboxholics.com.