Zelda: Tears of the Kingdom – Επίσημο το νέο Treehouse event λίγο πριν την κυκλοφορία του

Για να προετοιμαστείτε κατάλληλα!
06 Μαΐου 2023 15:37
Zelda: Tears of the Kingdom – Επίσημο το νέο Treehouse event λίγο πριν την κυκλοφορία του

Η Nintendo ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom και μόλις ανακοίνωσε ένα νέο Treehouse event.

Πιο συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία θέλει να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου της παιχνιδιού με ένα ειδικό live stream, το οποίο θα μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά στις 11 Μαΐου, λίγες ώρες πριν την επίσημη διαθεσιμότητα του τίτλου.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο κεντρικό κατάστημα της Nintendo στη Νέα Υόρκη και μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει νέα πλάνα από το Tears of the Kingdom, ενώ δε θα λείπουν και οι εκπλήξεις. Το livestream θα μεταδοθεί ζωντανά στο live.nintendo.com.

Η επίσημη ανακοίνωση της Nintendo:

Ετοιμαστείτε Zelda fans! Θα ετοιμάσουμε μια ζωντανή μετάδοση που θα σας οδηγήσει στο κατάστημα της Nintendo στη Νέα Υόρκη και στο λανσάρισμα του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom!

Συντονιστείτε στις 11 Μαΐου (Παρασκευή 12 Μαΐου 4:45 π.μ. ώρα Ελλάδος) για να παρακολουθήσετε το Nintendo Treehouse: Live και ακόμα περισσότερα!

Εκτός από gameplay του νέου Zelda, σε αυτό το Treehouse θα παρακολουθήσετε κατά πάσα πιθανότητα και διάφορες συνεντεύξεις από τους developers, όπως άλλωστε είχε γίνει και σε άλλα παρόμοια events. Ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Εμείς βρεθήκαμε στα κεντρικά γραφεία της Nintendo στην Ευρώπη για ένα preview event του Tears of the Kingdom. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πρίτσκας είχε τη δυνατότητα να παίξει περίπου 1 ώρα από το παιχνίδι και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του στο πρόσφατο βίντεο του InFeRnoBraVeHeart. Μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 12 Μαΐου.