Η σπανιότερη Yu-Gi-Oh! κάρτα πουλήθηκε για ένα εξωφρενικό ποσό!

Για χιλιάδες δολάρια
02 Μαΐου 2023 10:38
Η σπανιότερη Yu-Gi-Oh! κάρτα πουλήθηκε για ένα εξωφρενικό ποσό!

Τον περασμένο Μάρτιο σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι η σπανιότερη κάρτα του Yu-Gi-Oh! θα έμπαινε σε δημοπρασία στο eBay. Η αρχική τιμή της θα ξεκινούσε από τα 100.000 δολάρια και μόλις έγινε γνωστό ότι πουλήθηκε για ένα εξωφρενικό ποσό.

Η εν λόγω κάρτα με την ονομασία “Tyler The Great Warrior” δημιουργήθηκε πριν από 18 χρόνια για την ολοκλήρωση μιας ευχής ενός παιδιού από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish. Υπάρχει μόνο μία στον κόσμο και μόλις έγινε γνωστό ότι πουλήθηκε για 311.000 δολάρια.

Η σπάνια κάρτα Yu-Gi-Oh! “Tyler the Great Warrior” μόλις πουλήθηκε για περισσότερα από 311.000 δολάρια!

Η δημοπρασία είχε ξεκινήσει στις 19 Απριλίου με αρχική τιμή τα 100.000 δολάρια. Φαίνεται ότι πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν στην κατοχή τους την “Tyler the Great Warrior” και η τιμή της ανέβηκε ραγδαία μέσα σε λίγες ημέρες.

Για την ιστορία, η “Tyler The Great Warrior” πήρε την ονομασία της από ένα μικρό παιδί ονόματι “Tyler Gressle”, όταν έδινε μάχη με μία σπάνια μορφής καρκίνο του ήπατος. Η ευχή του Tyler ήταν να δημιουργηθεί μία Yu-Gi-Oh! κάρτα βασισμένη στο σύμπαν του Dragon Ball Z. Μάλιστα, είχε ταξιδέψει τότε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να συναντήσει τον δημιουργό της σειράς, Kazuki Takahashi, ο οποίος σχεδίασε την κάρτα, ακριβώς όπως την ήθελε.

Η κάρτα αυτή σφραγίστηκε και μπήκε έκτοτε σε μία γυάλινη θήκη και δεν ανοίχτηκε ποτέ μέχρι τη δημοπρασία. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Gressle βγήκε νικητής από τη μάχη που έδινε και ήταν πλέον έτοιμος να αποχωριστεί την εν λόγω κάρτα.

Tags: