Redfall: Το τελικό trailer για το νέο παιχνίδι της Arkane είναι γεμάτο βαμπίρ και σκοτάδι!

Έρχεται σε Xbox και PC!
28 Απριλίου 2023 17:12
Redfall: Το τελικό trailer για το νέο παιχνίδι της Arkane είναι γεμάτο βαμπίρ και σκοτάδι!

Η Bethesda Softworks σε συνεργασία με την Arkane Austin έδωσαν στη δημοσιότητα το launch trailer του Redfall, το νέο παιχνίδι από την βραβευμένη ομάδα που έχει φέρει τα Prey και Dishonored. Σε αυτόν τον τίτλο, το στούντιο θέλει να σας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό setting με βαμπίρ, που μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι, είτε με άλλους τρεις φίλους σας.

Το τελικό βίντεο μεταφέρει τους κεντρικούς πρωταγωνιστές από την παλιά πόλη της Μασαχουσέτης σε ψυχεδελικούς υπόκοσμους. Σε έναν κόσμο όπου όλοι, αλλά και οι θεοί των βαμπίρ θέλουν να σπείρουν τον πανικό, οι ήρωες έχουν ανάγκη κάθε πλεονέκτημα που μπορούν να συγκεντρώσουν για να τα καταφέρουν και να επιβιώσουν.

Το launch trailer θέλει να σας παρουσιάσει, λοιπόν, αυτό το σκοτεινό ταξίδι και σας δίνει παράλληλα μια αρκετά μεγάλη γεύση από τις τοποθεσίες, τους εχθρούς, τους χαρακτήρες και τα όπλα.

Το τελικό trailer του Redfall:

 

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι στα Xbox Series X και Xbox Series S, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο με Quality Mode, κάτι που σημαίνει ότι θα τρέχει σε 4K στα 30FPS για το “X” και 1440P στα 30FPS για το “S”. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Λίγα λόγια για το Redfall

Η νησιωτική πόλη του Redfall στη Μασαχουσέτη πολιορκείται από μια λεγεώνα βρικολάκων που έχουν κρύψει τον ήλιο και αποκόψει το νησί από τον έξω κόσμο. Έτσι θα πρέπει είτε μόνοι ή μαζί με άλλους παίκτες, να δοκιμάσετε διαφορετικούς εξοπλισμούς και δυνάμεις για να βρείτε λύσεις κατά των βρικολάκων. Ο κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του ειδικές ικανότητες.

Το Redfall θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου για τα Xbox Series X|S και PC. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.