Diablo IV: Ο Druid αποκαλύπτεται στο νέο gameplay trailer

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του τίτλου
20 Απριλίου 2023 20:14
Diablo IV: Ο Druid αποκαλύπτεται στο νέο gameplay trailer

Η Blizzard δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο από το Diablo IV, το οποίο όπως σας ενημερώσαμε πριν από μερικές ημέρες, έγινε χρυσό. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, το νέο trailer επικεντρώνεται στο class του Druid, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε διάφορα beasts.

Γίνε η δύναμη της φύσης και απελευθέρωσε το θηρίο ως Druid” λέει η λεζάντα του trailer και παρουσιάζει μεταξύ άλλων το ιδιαίτερο και αγαπητό class. Στο 4ο κεφάλαιο της σειράς, ο Druid θα έχει αρκετές νέες δυνατότητες και ικανότητες που θα τον βοηθούν να εξολοθρεύσει όποιον βρεθεί στο δρόμο του με melee και range επιθέσεις, καθώς και μέσα από διάφορα commands που θα δίνει στα companion του.

Επιπροσθέτως, μια και μιλάμε για Druid, αυτό το class θα μπορεί να μεταμορφωθεί σε αρκούδα και διάφορα άλλα beasts, από τα οποία μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες.

Το Season Pass θα προσφέρει δωρεάν αντικείμενα, cosmetics, premium νόμισμα και boosts, όσο και ανταμοιβές επί πληρωμή, αλλά μόνο για cosmetics και premium νομίσματα. Το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 140 dungeons και όπως είπε η Blizzard δε θα υπάρχει «χρυσός δρόμος» για να ακολουθήσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα παίξετε μέσα από τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο του Diablo IV.

Πατώντας εδώ θα δείτε το gameplay για το Sorcerer class, ενώ από εδώ για το Rogue class.

Το Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC  στις 6 Ιουνίου.

Tags: