Diablo IV: Το νέο gameplay trailer επικεντρώνεται στο Sorcerer class

Συνεχίζεται η προώθηση του τίτλου
14 Απριλίου 2023 17:21
Diablo IV: Το νέο gameplay trailer επικεντρώνεται στο Sorcerer class

Η Blizzard ανέβασε ακόμη ένα βίντεο από το Diablo IV και μετά το πρόσφατο trailer με το Rogue class, η εταιρία επικεντρώνεται αυτή τη φορά στη female Sorcerer. Ο μάγος του 4ου κεφαλαίου της σειράς θα μπορεί μεταξύ άλλων να παγώσει και να κάψει τους εχθρούς, αλλά και να κινείται γρηγορότερα στους χάρτες με ένα ειδικό μαγικό. 

Πρόκειται για ένα trailer μικρής διάρκειας που θέλει να σας παρουσιάσει μερικές Elemental ικανότητες του/της Sorcerer, αλλά και τους νέους εχθρούς που θα κάνουν τη ζωή σας δύσκολη, ειδικά στα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας. Επιπροσθέτως, θα δείτε και ένα traversal μαγικό, το teleport, που θα βοηθάει το εν λόγω class να φεύγει από δύσκολες καταστάσεις. 

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. 

Το Season Pass θα προσφέρει δωρεάν αντικείμενα, cosmetics, premium νόμισμα και boosts, όσο και ανταμοιβές επί πληρωμή, αλλά μόνο για cosmetics και premium νομίσματα. Το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 140 dungeons και όπως είπε η Blizzard δε θα υπάρχει «χρυσός δρόμος» για να ακολουθήσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα παίξετε μέσα από τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο του Diablo IV. 

Το Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC  στις 6 Ιουνίου.