Diablo IV: Η Blizzard παρουσιάζει το Rogue class με ένα απίθανο trailer

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του τίτλου
12 Απριλίου 2023 15:36
Diablo IV: Η Blizzard παρουσιάζει το Rogue class με ένα απίθανο trailer

Η Blizzard συνεχίζει να προωθεί ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της για το 2023. Ο λόγος γίνεται για το Diablo IV, από το οποίο κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer που εστιάζει στο Rogue class.

Το νέο βίντεο έχει διάρκεια τα 40 δευτερόλεπτα και ξεκινάει με μία female Rogue να σκοτώνει ορδές από τέρατα με το τόξο της, ενώ στη συνέχεια κάνει και μερικές melee επιθέσεις. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το 4ο κεφάλαιο του franchise θα έχει και άλλα class όπως είναι τα: Barbarian, Sorceress, Druid και Necromancer.

Δείτε το νέο gameplay trailer παρακάτω

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες.

Το Season Pass θα προσφέρει δωρεάν αντικείμενα, cosmetics, premium νόμισμα και boosts, όσο και ανταμοιβές επί πληρωμή, αλλά μόνο για cosmetics και premium νομίσματα. Το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 140 dungeons και όπως είπε η Blizzard δε θα υπάρχει «χρυσός δρόμος» για να ακολουθήσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα παίξετε μέσα από τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο του Diablo IV.

Το Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC  στις 6 Ιουνίου.