Φούντωσαν οι φήμες για remake του Metal Gear Soild 3 με νέες εικόνες

Teasers από γνωστή voice actor του franchise
16 Απριλίου 2023 16:27
Φούντωσαν οι φήμες για remake του Metal Gear Soild 3 με νέες εικόνες

“Φωτιές” έχουν ανάψει στην κοινότητα των Metal Gear Solid, καθώς η Donna Burke, η γνωστή voice actor και τραγουδίστρια του franchise, έκανε πρόσφατα μερικές…αποκαλυπτικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φαίνεται να κάνουν tease το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Ξεκινώντας, το πρώτο tweet της Burke περιλάμβανε μια φωτογραφία της σε ένα στούντιο ηχογράφησης, με τη λεζάντα "recording in progress". Ωστόσο, ήταν το βιβλίο που κρατούσε στα χέρια της, το οποίο τράβηξε πάνω του τα βλέμματα. Αυτό έγραφε ξεκάθαρα τις λέξεις "Snake Eater", με εικαστικό ενός ζώου που φορά ένα κάλυμμα ματιού, παρόμοιο με αυτό του πρωταγονιστή Snake.

Το μετέπειτα tweet της Burke έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Mason Lieberman, τον engineer Yusuke Mori και την εκτελεστική βοηθό Tomomi Ura, αλλά και πάλι η φωτογραφία ήταν το teaser. Όπως κατάφεραν να παρατηρήσουν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στη δεύτερη φωτογραφία υπήρχε μια σελίδα με εκτυπωμένους τους στίχους από το main theme του Snake Eater.

Φυσικά, οι αναρτήσεις της Burke δεν επιβεβαιώνουν ρητά το εδώ και καιρό φημολογούμενο remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater, αλλά η επιλογή των φωτογραφιών είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα. Τα εν λόγω tweets ακολουθούν παρακάτω:

Για την ιστορία, εδώ και χρόνια ακούγεται πως η Konami ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο remake για το Metal Gear Solid 3: Snake Eater, σε συνεργασία με το κινεζικό στούντιο Virtuos. Η πρώτη φορά που σας είχαμε ενημερώσει για το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater ήταν τον Οκτώβριο του 2021, όταν είχε ανακαλυφθεί στο LinkedIn πως η εν λόγω ομάδα εργάζεται σε ένα remake, το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Μάλιστα, το project περιγραφόταν ως ένα Action Adventure, AAA προδιαγραφών, που θα κυκλοφορήσει για πολλαπλές πλατφόρμες.

Μάλιστα, το Φεβρουάριο του 2021 σας είχαμε μεταφέρει και μια φήμη πως η Konami ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη επιστροφή στο gaming, με πολλαπλά Silent Hill παιχνίδια, νέα Metal Gear και Castlevania. Τώρα, με το ένα σκέλος της φήμης να έχει επιβεβαιωθεί χάρη στην επίσημη αποκάλυψη του remake του Silent Hill 2 από την Bloober Team, η αναβίωση των Metal Gear και Castlevania μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί επίσης ότι λίγο πριν την εκπνοή του 2022 σας είχαμε ενημερώσει για τη δήλωση του παραγωγού της σειράς Metal Gear στην Konami, ο οποίος τόνισε ότι φέτος θα έρθουν ανακοινώσεις που οι fans περιμένουν εδώ και χρόνια, ενώ τον Ιανουάριο είχε κάνει μια αινιγματική δήλωση και ένας ηθοποιός του Metal Gear Rising: Revengeance.