Metal Gear: Φουντώνουν οι φήμες για αποκάλυψη στις «επόμενες εβδομάδες»

Σύμφωνα με ηθοποιό του Metal Gear Rising: Revengeance
18 Ιανουαρίου 2023 00:16
Metal Gear: Φουντώνουν οι φήμες για αποκάλυψη στις «επόμενες εβδομάδες»

Λίγο πριν την εκπνοή του 2022 σας είχαμε ενημερώσει για τη δήλωση του παραγωγού της σειράς Metal Gear στην Konami, ο οποίος τόνισε ότι φέτος θα έρθουν ανακοινώσεις που οι fans περιμένουν εδώ και χρόνια. Τώρα, εν μέσω των φημών που κυκλοφορούν εδώ και μήνες, περισσότερο λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ο Quinton Flynn.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για τον βετεράνο voice actor της ιστορικής σειράς, ο οποίος έχει δανείσει τη φωνή του στον Raiden στα Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots και Metal Gear Rising: Revengeance. Τι έκανε λοιπόν ο Flynn; Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, απάντησε σε fans που ανέφεραν ότι τον Φεβρουάριο το Metal Gear Rising κλείνει δέκα χρόνια.

Ειδικότερα, ένας χρήστης του Twitter έκανε την εικασία πως η Konami θα ανακοινώσει το Metal Gear Rising 2 μαζί με ό,τι άλλο ετοιμάζει για το υποτιθέμενο ειδικό σόου που θα είναι αφιερωμένο στα Metal Gear. Ο ηθοποιός αποφάσισε να του απαντήσει με τον εξής χαρακτηριστικό τρόπο:

Μείνετε συντονισμένοι για πράγματα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Μάλιστα, η δημοσίευση περιλαμβάνει και με ένα emoji που κλείνει το μάτι, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η ανάρτηση του Quinton Flynn που άναψε φωτιές στην κοινότητα:

Όπως άφησε να εννοηθεί, λοιπόν, τόσο το υψηλόβαθμο στέλεχος της Konami, όσο και ο ηθοποιός του Raiden, μέσα στο 2023 μάλλον θα έρθει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τη σειρά Metal Gear.

Για την ιστορία, όντως εδώ και χρόνια ακούγεται πως η Konami ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο remake για το Metal Gear Solid 3: Snake Eater, σε συνεργασία με το κινεζικό στούντιο Virtuos. Η πρώτη φορά που σας είχαμε ενημερώσει για το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater ήταν τον Οκτώβριο του 2021, όταν είχε ανακαλυφθεί στο LinkedIn πως η εν λόγω ομάδα εργάζεται σε ένα remake, το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Μάλιστα, το project περιγραφόταν ως ένα Action Adventure, AAA προδιαγραφών, που θα κυκλοφορήσει για πολλαπλές πλατφόρμες.

Μάλιστα, το Φεβρουάριο του 2021 σας είχαμε μεταφέρει και μια φήμη πως η Konami ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη επιστροφή στο gaming, με πολλαπλά Silent Hill παιχνίδια, νέα Metal Gear και Castlevania. Τώρα, με το ένα σκέλος της φήμης να έχει επιβεβαιωθεί χάρη στην επίσημη αποκάλυψη του remake του Silent Hill 2 από την Bloober Team, η αναβίωση των Metal Gear και Castlevania μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.