PlayStation: Έρχεται νέο State of Play με έμφαση σε μια μεγάλη αποκλειστικότητα

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
12 Απριλίου 2023 01:31
PlayStation: Έρχεται νέο State of Play με έμφαση σε μια μεγάλη αποκλειστικότητα

Και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο event του PlayStation μπορεί να ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, η Sony ανακοίνωσε το νέο της State of Play, το οποίο θα εστιάσει αποκλειστικά και μόνο σε μια μεγάλη αποκλειστικότητα: στο Final Fantasy 16!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο State of Play αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά τα ξημερώματα της Παρασκευής 14 Απριλίου, (δηλαδή την Πέμπτη στις 12:00 το βράδυ, αν σας διευκολύνει αυτό). Το σόου θα έχει διάρκεια 20 λεπτά και θα παρουσιάσει διάφορες πτυχές του παιχνιδιού, όπως στοιχεία για το σκοτεινό setting του και το φαντασμαγορικό σύστημα μάχης του.

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου, είναι απίθανο να δούμε κάποια άλλη ανακοίνωση στο εν λόγω State of Play.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το Final Fantasy 16 έχει γίνει ήδη χρυσό και πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου. Από την άλλη, όσον αφορά την κυκλοφορία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Παράλληλα, γνωρίζουμε πως θα έχει cinematics με διάρκεια…πάνω από 5 ταινίες, ενώ η ομάδα ανάπτυξης είχε μιλήσει και για τη διάρκεια του τίτλου γενικότερα, όπως σας είχαμε ενημερώσει.