Το Final Fantasy 16 θα έχει cinematics με διάρκεια…πάνω από 5 ταινίες!

Πιάστε τα ποπ κόρν!
01 Μαρτίου 2023 19:11
Το Final Fantasy 16 θα έχει cinematics με διάρκεια…πάνω από 5 ταινίες!

Με την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Final Fantasy 16 να απέχει πλέον μόλις μερικούς μήνες, ο παραγωγός του παιχνιδιού Naoki Yoshida παραχώρησε διάφορες συνεντεύξεις, αναλύοντας πολλές πτυχές του φιλόδοξου project. Σε μια από αυτές, ο Ιάπωνας δημιουργός αποκάλυψε μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που μας βοηθάει να αντιληφθούμε τη μεγάλη κλίμακα του τίτλου: Το Final Fantasy 16 θα έχει cinematics με διάρκεια…πάνω από 5 ταινίες ή για την ακρίβεια πάνω από 11 ολόκληρες ώρες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το gaming μέσο VG247 ανέφερε στον παραγωγό του τίτλου πως το προηγούμενο βασικό Final Fantasy άφησε πολλούς παίκτες απογοητευμένους, ειδικά με τον τρόπο που ήταν κατακερματισμένο το περιεχόμενό του. Ειδικότερα, η ιστορία του τίτλου έμοιαζε ημιτελής αν κάποιος είχε παίξει μόνο το βασικό παιχνίδι, αφού για την ολοκλήρωσή της χρειάστηκαν διάφορα DLC πακέτα επέκτασης που διατέθηκαν πολλούς μήνες αργότερα.

Όπως εξήγησε ο Yoshida, το Final Fantasy 16 θα είναι κάτι σαν «συγνώμη» από τη Square Enix, όντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία από την πρώτη στιγμή με ξεκάθαρη αρχή και τέλος. Αναλυτικότερα, ο δημιουργός δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ένα πράγμα που ήταν σημαντικό ήταν να αφηγηθούμε μια ιστορία που να είναι ολοκληρωμένη από την αρχή μέχρι το τέλος. Και σε αυτό πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε. Για να πετύχουμε αυτό το στόχο, υπάρχουν πάνω από 11 ώρες κινηματογραφικών cutscenes, οι οποίες συνδυάζονται άψογα με το παιχνίδι και παίζουν σε πραγματικό χρόνο εντός της μηχανής γραφικών.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το σχετικό δημοσίευμα του μέσου πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Final Fantasy 16 πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου. Από την άλλη, όσον αφορά την κυκλοφορία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.