Resident Evil 4: Το Remake έχει μια λεπτομέρεια που λίγοι θα παρατηρήσουν (ΦΩΤΟ)

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά…
13 Μαρτίου 2023 13:26
Resident Evil 4: Το Remake έχει μια λεπτομέρεια που λίγοι θα παρατηρήσουν (ΦΩΤΟ)

Το Resident Evil 4 Remake αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, ωστόσο μπορείτε ήδη να πάρετε μια μικρή γεύση από το παιχνίδι, μέσα από το demo που διατέθηκε πρόσφατα. Υπάρχει, όμως, μια μικρή λεπτομέρεια που ανακάλυψαν οι fans και έχει γίνει viral.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το Reddit μάθαμε ότι το μαχαίρι (Combat Knife) που κρατάει ο Leon S. Kennedy, είναι αυτό που του είχε δώσει ο Marvin στο Resident Evil 2 Remake.

Η περιγραφή του Combat Knife γράφει μεταξύ άλλων τα εξής: Το αγαπημένο (μαχαίρι) του Leon από τότε που το έλαβε στο R.P.D. (το αστυνομικό τμήμα του RE2).

Ο Leon συναντάει τον Marvin, έναν αστυνομικό της Raccoon City, στο Resident Evil 2 Remake, ο οποίος του δίνει το Combat Knife για να τον βοηθήσει στην εξερεύνηση του αστυνομικού τμήματος. Έτσι, ο Leon έχει κρατήσει το μαχαίρι και το κρατάει μαζί του και στο Resident Evil 4 Remake. Μια λεπτομέρεια από την Capcom που απευθύνεται στους fans της σειράς.

Λίγα λόγια για το Resident Evil 4 Remake:

Η περιπέτεια του Leon S. Kennedy αναμένεται να είναι άκρως αναβαθμισμένη, αφού πρόκειται για ένα ολοκληρωτικό re-imagine. Οι developers θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του αρχικού παιχνιδιού, αλλά συγχρόνως να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Μεταξύ άλλων θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι, και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες.

Ο εμβληματικός merchant θα υπάρχει κανονικά στο παιχνίδι (με διαφορετική φωνή), από τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα, θα επιστρέψει και η βαλίτσα, μόνο που αυτή τη φορά θα έχει και κάποιες ικανότητες που θα βοηθούν τον εξοπλισμό του Leon, ενώ θα υπάρχουν και διάφορα χρώματα.

Resident Evil 4 Remake: Δοκιμάστε εντελώς δωρεάν το παιχνίδι της Capcom

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το PlayStation VR 2 της Sony. Εκτός από αυτό θα υπάρχουν κανονικά και τα Mercenaries.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Chainsaw demo είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και Steam και θα μπορείτε να παίξετε όσες φορές επιθυμείτε. Το Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου.

Πηγή: TheGamer