Hogwarts Legacy: Σαρωτικές οι πωλήσεις του με έσοδα $850 εκατομμυρίων!

Τα επίσημα νούμερα δείχνουν ότι είναι ο πιο “καυτός“ τίτλος αυτή τη στιγμή
24 Φεβρουαρίου 2023 10:46
Hogwarts Legacy: Σαρωτικές οι πωλήσεις του με έσοδα $850 εκατομμυρίων!

Οι Harry Potter fans περίμεναν διψασμένοι το Hogwarts Legacy και βούτηξαν στον μαγικό open-world κόσμο του, σπάζοντας κυριολεκτικά τα ταμεία. 

Τελικά, την τεράστια επιτυχία του δεν αποδεικνύουν μόνο τα απίθανα νούμερα προβολών που έκανε στο Twitch, αλλά και τα επίσημα νούμερα των πωλήσεών του. 

Σύμφωνα με την Warner Bros. Games έγινε γνωστό ότι το Hogwarts Legacy ξεπέρασε τα 12 εκατομμύρια πωλήσεις, μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων από το λανσάρισμά του. Μάλιστα, τα έσοδα ξεπέρασαν παγκοσμίως τα $850 εκατομμύρια στο ίδιο διάστημα.

Ο τίτλος της Portkey Games αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο λανσάρισμα παιχνιδιού στην ιστορία της Warner Bros. Games, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στις τρεις βασικές πλατφόρμες που διατίθεται (PlayStation, Xbox, PC).

Πρόσφατα μάθαμε ότι κυκλοφορούν φήμες πώς το Hogwarts Legacy θα γίνει σειρά για το HBO Max. Όσο για το εάν θα υπάρξει συνέχεια στο Hogwarts Legacy, οι δημιουργοί έδωσαν την απάντησή τους

Το Hogwarts Legacy κυκλοφορεί από τις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Η PS4 και Xbox One έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου του 2023, ενώ η Nintendo Switch έκδοση στις 25 Ιουλίου του 2023.

Τις εντυπώσεις μας για το Hogwarts Legacy, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, θα βρείτε πατώντας εδώ