Το Hogwarts Legacy φημολογείται ότι θα γίνει σειρά στο HBO Max

Θα είναι μήπως ένα από τα τηλεοπτικά Harry Potter projects που ετοιμάζονται;
23 Φεβρουαρίου 2023 17:45
Το Hogwarts Legacy φημολογείται ότι θα γίνει σειρά στο HBO Max

Εδώ και καιρό ακούγεται πως στα σκαριά βρίσκεται μια σειρά εντός του Harry Potter σύμπαντος από τη Warner Bros. για λογαριασμό του HBO και τώρα μια νέα φήμη αποκαλύπτει περισσότερα. 

Αυτή η φήμη προέρχεται από το Giant Freakin Robot, το οποίο έχει ένα αρκετά καλό σερί ρεπορτάζ που επιβεβαιώθηκαν, και αναφέρει πως "ψήνεται" μια τηλεοπτική σειρά "Hogwarts Legacy" που θα παίξει στο HBO Max και η οποία θα βασίζεται φυσικά στο ομώνυμο παιχνίδι της Portkey Games, που έχει κάνει πάταγο τον τελευταίο καιρό. 

Προς το παρόν αυτές είναι και οι μοναδικές πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το εν λόγω ρεπορτάζ και δεν ξεκαθαρίζεται εάν θα εστιάζει στην πλοκή του παιχνιδιού ή θα πάρει κάποια άλλη διαφορετική κατεύθυνση. Όπως για παράδειγμα δε γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας ή ποιοι θα συμμετέχουν στο cast. 

Το σίγουρο είναι πως με την τεράστια επιτυχία της σειράς The Last of Us του HBO είναι λογικό η Warner Bros. να θέλει ένα ακόμη τέτοιο δυνατό χαρτί στα χέρια της, την ώρα που ψήνεται και η 9η ταινία Harry Potter. 

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν κι άλλες φήμες που θέλουν το Harry Potter and the Cursed Child να γίνεται ταινία, με την επιστροφή της βασικής πρωταγωνιστικής τριπλέτας των Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint

Το Hogwarts Legacy κυκλοφορεί από τις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Η PS4 και Xbox One έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου του 2023, ενώ η Nintendo Switch έκδοση στις 25 Ιουλίου του 2023.

Τις εντυπώσεις μας για το Hogwarts Legacy, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, θα βρείτε πατώντας εδώ