Harry Potter: Έρχεται και σειρά εντός του σύμπαντός εκτός από νέες ταινίες

Μετά τις δηλώσεις πως η Warner Bros. Discovery θα ετοιμάσει και νέες ταινίες
10 Νοεμβρίου 2022 21:02
Harry Potter: Έρχεται και σειρά εντός του σύμπαντός εκτός από νέες ταινίες

Πρόσφατα μάθαμε για τις προθέσεις της Warner Bros. Discovery να φέρει νέες ταινίες Harry Potter στην οθόνη, καθώς παραδέχτηκε η εταιρία πως είχε ανεκμετάλλευτο για πολλά χρόνια το franchise -παρά το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια βλέπαμε τις Fantastic Beasts ταινίες στη θέση τους. 

Τώρα, δια στόματος της Sarah Aubney της Warner Bros. Discovery μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά εντός του σύμπαντος του Χάρι Πότερ για λογαριασμό του HBO Max. Αυτά ειπώθηκαν στη νέα της συνέντευξη στο Variety για το μέλλον των franchises της Warner, με την ίδια να αναφέρει πως "Είμαστε εν μέσω δημιουργίας νέου περιεχομένου για αυτούς τους fans και σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε μετά". 

"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τους θαυμαστές του "Χάρι Πότερ", όσον αφορά την ατελείωτη όρεξή τους για αφήγηση και νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με αυτούς τους χαρακτήρες. Έτσι, είτε πρόκειται για το reunion, είτε για ζωντανές εκδηλώσεις, είτε για παιχνίδια, εμείς ασχολούμαστε πολύ με τη δημιουργία νέου περιεχομένου για αυτούς τους θαυμαστές και σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Δεν έχουμε κάποια σειρά σε ενεργή ανάπτυξη αυτή τη στιγμή, αλλά κινούμαστε σε μεγάλο βαθμό προς αυτή τη κατεύθυνση, επειδή οι οπαδοί απλά ζητούν περισσότερες ιστορίες".

Την εντολή για "περισσότερο Harry Potter" περιεχόμενο έδωσε το νέο αφεντικό της εταιρίας, David Zaslav, και φαίνεται πως ήδη στη Warner κινούν γη και ουρανό για να βρουν το επόμενο βήμα του Harry Potter τόσο σε τηλεόραση όσο και στο σινεμά. 

Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι: "Θα δώσουμε πραγματική έμφαση στα franchises. Δεν έχουμε γυρίσει ταινία του Superman εδώ και 13 χρόνια. Δεν έχουμε κάνει ταινία Χάρι Πότερ εδώ και 15 χρόνια. Οι ταινίες DC και Harry Potter προσέφεραν πολλά κέρδη στη Warner Bros. Motion Pictures τα τελευταία 25 χρόνια. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχουμε, το House of the Dragon, είναι ένα παράδειγμα σχετικά με το Game of Thrones. Εκμεταλλευτήκαμε τα πλεονεκτήματα του Sex and the City. Τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, εξακολουθούμε να έχουμε τα δικαιώματα για να κάνουμε τις ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών".