PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Μαρτίου για τα PS4 και PS5

Αυτές είναι οι προτάσεις του μήνα
23 Φεβρουαρίου 2023 23:34
PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Μαρτίου για τα PS4 και PS5

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play σόου του, το PlayStation αποκάλυψε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus μέσα στον πρώτο μήνα της άνοιξης. Συγκεκριμένα, για τον Μάρτιου του 2023 έχουμε ως συνήθως τρία δωρεάν παιχνίδια, τα οποία αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5. Αυτά θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Αναλυτικότερα, από τις 7 Μαρτίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να παίξουν το Battlefield 2042. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της λατρεμένης shooter σειράς της EA, το οποίο παρά το αρχικό του προβληματικό ντεμπούτο, βελτιώθηκε σημαντικά με τα updates της DICE. Η 4η σεζόν του αναμένεται να φέρει ξανά στο παιχνίδι το σύστημα των classes, νέα όπλα, ένα νέο χάρη και πολλά ακόμη και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του Φεβρουαρίου, δηλαδή πριν το παιχνίδι προστεθεί στην υπηρεσία.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές θα λάβουν και ένα παιχνίδι…της Microsoft! Ναι, εν μέσω της κόντρας των δύο εταιριών για την εξαγορά της Activision Blizzard, το Xbox αποφάσισε να εμπλουτίσει την υπηρεσία της Sony με το Minecraft Dungeons, το spin-off του πασίγνωστου franchise, το οποίο φέρνει τη δομή των Diablo στον κόσμο του Minecraft. Τέλος, ο Μάρτιος θα φέρει στην υπηρεσία και το JRPG Code Vein για το PS4.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Minecraft Dungeons και το Code Vein στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Μάρτιο του 2023:

  • Battlefield 2042 | PS4, PS5
  • Minecraft Dungeons | PS4
  • Code Vein | PS4