Η Microsoft ανεβάζει την τιμή των Xbox Series X|S στην Σουηδία

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα συμβεί το ίδιο και σε άλλες χώρες
21 Φεβρουαρίου 2023 11:58
Η Microsoft ανεβάζει την τιμή των Xbox Series X|S στην Σουηδία

Η Microsoft ανέβασε τη τιμή των Xbox Series X και Xbox Series S στην Σουηδία, σχεδόν δύο χρόνια αφότου κυκλοφόρησαν. Όπως μεταφέρει το VGC, η εταιρία πουλάει πλέον την κονσόλα της στα 599 δολάρια (6,195 SEK) και 376 δολάρια (3,894 SEK) αντίστοιχα. Οι αρχικές τιμές τους ανέρχονταν 550 και 347 δολάρια.

Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του Xbox Series X ανέβηκε κατά 49 δολάρια, ενώ του Xbox Series S 29 δολάρια. Τις νέες τιμές των κονσολών τις εντόπισε το Gaming Deputy και όπως μεταφέρει το VGC, η Microsoft δεν έχει σχολιάσει ακόμα το γεγονός.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι τον περασμένο Ιανουάριο, η Microsoft έδωσε αύξηση στις κονσόλες της και στην Ιαπωνία δηλώνοντας τα εξής:

Αξιολογούμε τακτικά το αντίκτυπο της τοπικής τιμολόγησης για να διατηρήσουμε τη λογική συνέπεια μεταξύ των περιοχών. Αυτή η αναθεώρηση τιμής επηρεάζει τους πελάτες μας και ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά στο μέλλον θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την απόλυτη Xbox εμπειρία που περιμένουν οι πελάτες μας.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε αν θα συμβεί το ίδιο και σε άλλες χώρες. Δηλαδή εάν θα αυξηθούν τιμές των Xbox Series X|S.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: