The Last of Us Part 3: Νέα ενημέρωση από τον Neil Druckmann

Θα επηρεάσει η σειρά του HBO την ανάπτυξη του Part 3;
21 Φεβρουαρίου 2023 00:30
The Last of Us Part 3: Νέα ενημέρωση από τον Neil Druckmann

Θα συμβεί το The Last of Us Part 3 και αν ναι, που βρίσκεται; Για ακόμη μια φορά ρώτησαν τον δημιουργό του franchise, Neil Druckmann, την ώρα που η σειρά του HBO συνεχίζει να κάνει πάταγο. 

Συγκεκριμένα το IGN ρώτησε τον Druckmann τι γίνεται με το The Last of Us Part III και εάν θα επηρεαστεί από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. Από την πλευρά του ο Druckmann απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, προσπαθώντας να αποφύγει την ερώτηση-παγίδα: 

Αυτή η ερώτηση είναι σαν μια κωδικοποιημένη "Υπάρχει το The Last of Us Part 3;" Ουδέν σχόλιο. Θα πω μόνο ότι θα εστιάσουμε...Έχουμε το multiplayer παιχνίδι που είναι να βγει και θα αποκαλύψουμε περισσότερα για αυτό αργότερα μέσα στη χρονιά. 

Για ακόμη μια φορά εξέφρασε πως για να συμβεί το The Last of Us 3 θα πρέπει να υπάρχει μια "πολύ καλή, συναρπαστική ιστορία" ειδάλλως το "Part 2" θα είναι το φινάλε της.

Αυτά ήταν τα λόγια που είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό ξανά στην συνέντευξή του στο BuzzFeed λέγοντας πως η μόνη προϋπόθεση για να γίνει το "Part 3" είναι να υπάρξει μια "ποιοτική ιστορία, με ένα μήνυμα για την αγάπη, το οποίο θα έχει απήχηση σε όλους."

Σε πρόσφατο podcast κιόλας ο Druckmann είχε αναφερθεί σε ένα νέο gameplay χαρακτηριστικό που θα ήθελε να έχει το επόμενο The Last of Us και το εμπνεύστηκε για χάρη της σειράς του HBO. 

Οι νεότερες φήμες για το The Last of Us 3 αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2026.