Hogwarts Legacy: Το πρώτο μεγάλο patch έφτασε και διορθώνει πολλά

Για την κονσόλα της Sony θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή
15 Φεβρουαρίου 2023 09:54
Hogwarts Legacy: Το πρώτο μεγάλο patch έφτασε και διορθώνει πολλά

Το πρώτο μεγάλο patch για το Hogwarts Legacy μόλις κυκλοφόρησε για το PC και για τα Xbox Series X|S. Όπως δήλωσε η ομάδα ανάπτυξης, Avalanche, η νέα ενημέρωση θα καθυστερήσει λίγο γι' αυτούς που παίζουν στο PlayStation 5, χωρίς να αποκαλύπτει πότε ακριβώς θα καταφθάσει.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι αυτή η ενημέρωση βελτιώνει τις επιδόσεις του τίτλου τόσο γι’ αυτούς που παίζουν σε PC, αλλά τόσο και σε αυτούς που παίζουν μέσα από τις Xbox κονσόλες. Επιπροσθέτως, το στούντιο έχει εξαλείψει πάρα πολλά bugs και το παιχνίδι τρέχει πλέον ομαλότερα.

Μεταξύ άλλων, διορθώθηκε ένα bug στο Owl Mail, τα crash που έβλεπαν ορισμένοι παίκτες όταν παρακολουθούσαν ένα cutscene, τα error όταν προσπαθούσαν να αποθηκεύσουν την πρόοδό τους και πολλά άλλα. Μπορείτε να μάθετε όλα όσα διορθώνει το patch πατώντας εδώ.

Όσοι έχουν PlayStation 5 θα πρέπει να κάνουν υπομονή, καθώς το νέο update θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Αν δεν βλέπετε ακόμη την ενημέρωση, κάντε υπομονή λίγες ώρες ακόμα μέχρι να φανεί.

Ο Γιώργος Πρίτσκας που επιμελήθηκε το review του Hogwarts Legacy είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Hogwarts Legacy θέλει να προσφέρει μια συγκεκριμένη φαντασίωση και το κάνει στοχευμένα και επιτυχημένα. Είναι το “Harry Potter” παιχνίδι που ονειρευόταν πάντα ο μέσος fan. Η μεταφορά του σύμπαντος γίνεται πολύ εύστοχα και ο κόσμος του παιχνιδιού είναι για μένα, το μεγαλύτερό του επίτευγμα. Πανέμορφος και ζωντανός, αποτελεί, θα έλεγα, από μόνος του λόγο για να ασχοληθεί κανείς μαζί του, ακόμα και αν δεν τον συγκινούν ιδιαίτερα τα Harry Potter.

Κάτω από αυτό το γυαλιστερό περιτύλιγμα, βρίσκεται ένας ικανοποιητικά υλοποιημένος μεν, τετριμμένος δε, open world κόσμος που κουβαλάει μαζί του και σχεδόν όλες τις παθογένειες του είδους, ενώ, αφηγηματικά, παρότι έχει καλές στιγμές, η βασική ιστορία κινείται σε ρηχά νερά. Παρά τις χτυπητές αδυναμίες του όμως, είναι τόσο εκτενές και λεπτομερώς κατασκευασμένο που θεωρώ ότι σαν σύνολο, εκπληρώνει τον σκοπό του.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Το Hogwarts Legacy κυκλοφορεί για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Η PS4/Xbox One έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου του 2023, ενώ η Nintendo Switch έκδοση στις 25 Ιουλίου του 2023.