Pikmin 4: Τα πρώτα gameplay πλάνα του πολυαναμενόμενου τίτλου είναι εδώ!

Μάθαμε και την ημερομηξνία κυκλοφορίας του
09 Φεβρουαρίου 2023 00:16
Pikmin 4: Τα πρώτα gameplay πλάνα του πολυαναμενόμενου τίτλου είναι εδώ!

Πιστή στο ραντεβού της, η Nintendo ξεκίνησε το νέο Direct της με το πολυαναμενόμενο Pikmin 4, το οποίο αποκαλύφθηκε πλήρως μετά από χρόνια που βρίσκεται στα σκαριά. Ύστερα από το πρώτο teaser που είδαμε πριν καιρό, η ιαπωνική εταιρία άνοιξε τα χαρτιά της και παρουσίασε για πρώτη φορά gameplay πλάνα από το παιχνίδι.

Αν είστε φανατικοί της σειράς σίγουρα ξέρετε τι να περιμένετε πάνω κάτω, ενώ αξίζει να αναφερθεί, ότι το πρώτο gameplay trailer έδειξε μερικούς από τους μηχανισμούς του τίτλου. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το παιχνίδι βρίσκεται στα σκαριά από το καλοκαίρι του 2017, όταν είχε ανακοινωθεί από τον Shigeru Miyamoto, ενώ μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο είδαμε ότι «ζει και βασιλεύει».

Η επίσημη λεζάντα από το βίντεο της Nintendo αναφέρει τα εξής:

Περιηγηθείτε σε έναν μυστηριώδη πλανήτη με τα Pikmin που υπάρχουν σε διαφορετικούς τύπους, όπως το ολοκαίνουργιο Ice Pikmin. Ο ικανός Oatchi θα σας βοηθήσει επίσης να ξεπεράσετε μεγάλες προκλήσεις

Μάλιστα, εκτός από τα εν λόγω πλάνα, η Nintendo αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Pikmin 4 και θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι. Και αυτό γιατί ο τίτλος προορίζεται να καταφθάσει στις 21 Ιουλίου 2023. Παρακολουθήστε τα πρώτα gameplay πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.