Το Resident Evil: Death Island είναι η νέα ταινία της horror σειράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έρχεται αυτό το καλοκαίρι
07 Φεβρουαρίου 2023 23:21
Το Resident Evil: Death Island είναι η νέα ταινία της horror σειράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Capcom και η Sony Pictures Entertainment μόλις ανακοίνωσαν το Resident Evil: Death Island, την ολοκαίνουργια CG-animated ταινία της ιστορίας horror σειράς.

Πρόκειται για sequel του Resident Evil: Vendetta, στο οποίο πρωταγωνιστούν διάφοροι γνωστοί χαρακτήρες, όπως οι Leon S. Kennedy και Chris Redfield. Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα κληθούν να ταξιδέψουν στο Σαν Φρανσίσκο για να διαχειριστούν μια επιδημία ζόμπι.

Η επίσημη περιγραφή του Resident Evil: Vendetta επισημαίνει:

Ο πράκτορας του D.S.O. Leon S. Kennedy βρίσκεται σε αποστολή να σώσει τον Dr. Antonio Taylor από απαγωγείς, όταν μια μυστηριώδης γυναίκα ανατρέπει την καταδίωξή του. Εν τω μεταξύ, ο πράκτορας της B.S.A.A. Chris Redfield ερευνά μια επιδημία ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η αιτία της μόλυνσης δεν μπορεί να εντοπιστεί. Το μόνο κοινό σημείο των θυμάτων είναι ότι όλοι επισκέφθηκαν πρόσφατα το νησί Αλκατράζ. Ακολουθώντας αυτό το στοιχείο, ο Chris και η ομάδα του κατευθύνονται στο νησί, όπου τους περιμένει ένας νέος τρόμος.

Σκηνοθέτης του Resident Evil: Death Island είναι ο Eiichiro Hasumi, γνωστός μεταξύ άλλων για το Assassination Classroom, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Makoto Fukami, γνωστός για τη δουλειά του στο Psycho-Pass.

Για την ώρα η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας είναι άγνωστη. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα καταφθάσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2023. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.