The Day Before: Το πρώτο πραγματικό gameplay βίντεο μόλις κυκλοφόρησε!

Και διαρκεί περίπου 10 λεπτά
02 Φεβρουαρίου 2023 22:29
The Day Before: Το πρώτο πραγματικό gameplay βίντεο μόλις κυκλοφόρησε!

Έχουν περάσει κάποιες μέρες από το χαμό που είχε προκληθεί στα social media με το The Day Before και την ομάδα ανάπτυξης, Fntastic. Η εταιρία ανέβαλε την κυκλοφορία του παιχνιδιού κατά πολλούς μήνες, ενώ παράλληλα είχε κάποια νομικά θέματα. Τώρα, το στούντιο επιστρέφει με αυτό που είχε «τάξει» σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος γίνεται για το πρώτο πραγματικό gameplay βίντεο, το οποίο ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, αλλά δεν το είδαμε ποτέ. Έτσι, η Fntastic έδωσε στη δημοσιότητα 10 λεπτά από ολοκαίνουργια πλάνα, τα οποία δίνουν μια πολύ καλή γεύση στο πως θα μοιάζει το παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Λίγα λόγια για το The Day Before:

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το The Day Before χαρακτηρίζεται ως ένα open world survival game MMO, το οποίο λαμβάνει χώρα σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική που είναι γεμάτη ζόμπι και επιζώντες που σκοτώνονται μεταξύ τους για φαγητό, όπλα και αυτοκίνητα.

Το παιχνίδι φαίνεται να συνδυάζει στοιχεία άλλων λατρεμένων τίτλων, όπως τα The Last of Us, DayZ και The Division, και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον την κοινότητας από το πρώτο του κιόλας trailer, το οποίο είχε γίνει viral.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam θα επανέλθει πολύ σύντομα. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε η Fntastic στο Twitter.

Δείτε το νέο gameplay βίντεο από το The Day Before παρακάτω. Το The Day Before θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου.