The Last of Us HBO: Ο σταρ του 3ου επεισοδίου δεν θα παίξει ξανά videogames και εξηγεί γιατί

Έχουν γίνει τόσο καλά που...
02 Φεβρουαρίου 2023 20:22
The Last of Us HBO: Ο σταρ του 3ου επεισοδίου δεν θα παίξει ξανά videogames και εξηγεί γιατί

O Nick Offerman είναι ο μεγάλος και αναπάντεχος σταρ του 3ου επεισοδίου του The Last of Us του HBO, το οποίο ράγισε καρδιές, έσπασε τα νούμερα τηλεθέασης και υποκλίθηκαν κοινό και κριτικοί. 

Ο 52χρονος σταρ, γνωστός από το ρόλο το στη σειρά Parks and Recreation, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel για να μιλήσει για το περίφημο 3ο επεισόδιο της σειράς The Last of Us. Μεταξύ άλλων, όμως αποκάλυψε και το παρελθόν του με τα βιντεοπαιχνίδια, όταν ο Kimmell τον ρώτησε εάν έπαιξε το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Naughty Dog. 

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει να αγγίξει videogame εδώ και 25 χρόνια καθώς όταν το έκανε τελευταία φορά, το Banjo-Kazooie της Rare ήταν η αιτία που "έχασε μερικές εβδομάδες από τη ζωή του". 

"Πριν από περίπου 25 χρόνια, έπαιξα το τελευταίο μου βιντεοπαιχνίδι. Είμαι πολύ δοτικός. Έχασα μερικές εβδομάδες σε ένα βιντεοπαιχνίδι που λεγόταν Banjo-Kazooie. Πέρασαν δύο εβδομάδες. Αυτή η αργή σταγόνα ντοπαμίνης είναι τόσο νόστιμη. Μετά τελειώνει και λες: "Ναι, κέρδισα!". Και αμέσως σκέφτομαι: "Τι έκανα με τη ζωή μου;". Έτσι αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνω ποτέ αυτό".

Καλοπροαίρετα λέει πως θα εθιζόταν τόσο πολύ σήμερα αν έπαιζε videogames καθώς όπως λέει "παιχνίδια σαν το The Last of Us έχουν γίνει τόσο καλά που νομίζω ότι θα ήμουν σε ένα υπόγειο και δε θα πήγαινα καν σε οντισιόν για σειρές, όπως αυτήν.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής του: 

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Πρόσφατα ανανεώθηκε για 2η σεζόν από το HBO, κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι θα δούμε να μεταφέρονται στην τηλεόραση και τα γεγονότα του The Last of Us Part II. 

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl). 

Για την ιστορία, το The Last of Us κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon. Παράλληλα, οι πρώτες κριτικές στο IMDB το κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων σειρών όλων των εποχών.