Μην περιμένετε άλλο Uncharted από τη Naughty Dog

Δυσάρεστα νέα για όσους περιμένουν ένα Uncharted 5 από τη Naughty Dog - “Προχωράμε παρακάτω“
26 Ιανουαρίου 2023 15:35
Μην περιμένετε άλλο Uncharted από τη Naughty Dog

Το status quo του Uncharted franchise στην Naughty Dog ξεκαθάρισε μια και καλή ο πρόεδρος της εταιρίας, Neil Druckmann, ανακοινώνοντας εν ολίγοις δυσάρεστα νέα για όσους περιμένουν ένα Uncharted 5 από την εταιρία που τα δημιούργησε. 

Ο Druckman μίλησε εφ'όλης της ύλης στο Buzzfeed για το μέλλον της Naughty Dog και των επόμενων παιχνιδιών της, αλλά το κυριότερο είναι πως έδωσε μια οριστική απάντηση για το εάν θα υπάρξει νέο Uncharted δια χειρός Naughty Dog. Χαρακτηριστικά είπε τα εξής: 

"Για εμάς, το Uncharted ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο -άλλωστε το Uncharted 4 ήταν ένα από τα παιχνίδια με τις καλύτερες πωλήσεις- και είμαστε σε θέση να βάλουμε την τελευταία πινελιά μας σε αυτή την ιστορία και να πούμε ότι την έχουμε τελειώσει. Προχωράμε παρακάτω."

Αυτή η δήλωση πρακτικά αποκλείει το Uncharted 5 από την Naughty Dog, αλλά δεν αποκλείει τη συνέχεια του franchise σε κάποιο άλλο στούντιο.

Πάνω σε αυτό το θέμα, άλλωστε, υπήρξαν πολλές φήμες τους τελευταίους μήνες που αναφέρουν ότι η σειρά οδεύει προς ένα "reboot", με ένα άγνωστο στούντιο να αναλαμβάνει την ανάπτυξη και τη Naughty Dog να βρίσκεται στο πλάι σε συμβουλευτικό ρόλο. 

The Last of Us HBO: Είδατε το κρυφό easter egg από το Uncharted 4;

Στην ίδια συνέντευξη ο Druckmann αναφέρθηκε στο επερχόμενο multiplayer-only παιχνίδι του The Last of Us αλλά και στο ενδεχόμενο του The Last of Us Part 3, δίνοντας μια σημαντική απάντηση σε όσους αναμένουν τη συνέχεια της ιστορίας των Ellie και Abby.