The Last of Us HBO: Είδατε το κρυφό easter egg από το Uncharted 4;

Η παραγωγή του HBO και της Naughty Dog έκρυψαν ένα όμορφο easter egg
24 Ιανουαρίου 2023 19:01
The Last of Us HBO: Είδατε το κρυφό easter egg από το Uncharted 4;

Spoilers για το 2ο επεισόδιο του The Last of Us


Το 2ο επεισόδιο του The Last of Us είχε πολλές και συνταρακτικές εξελίξεις για τη συνέχεια της ιστορίας, αλλά υπήρξαν και αρκετές στιγμές που οι fans μόνο εντόπισαν. Ειδικά όμως οι fans των παιχνιδιών της Naughty Dog και του Uncharted, καθώς η παραγωγή της σειράς έκρυψε ένα όμορφο easter egg. 

Στη σκηνή που η Tess επιχειρεί να ανατινάξει το κτίριο του Καπιτωλίου που είναι γεμάτο με Clickers, κρατάει έναν αναπτήρα που είναι γνώριμους για τους πιο παρατηρητικούς θεατές. 

Πρόκειται για τον ίδιο αναπτήρα που κρατάει ο Sam (αδερφός του Nathan Drake) στο Uncharted 4: A Thief's End. Ποιος έβαλε το χέρι του για να μπει αυτό το easter egg; Μα φυσικά ο Neil Druckmann, δημιουργός και σχεδιαστής των δύο αυτών τίτλων, ο οποίος ζήτησε από το τμήμα των props να σχεδιάσουν τον αναπτήρα της Tess με βάση αυτόν του Sam. 

Στην ανάρτησή του έγραψε: "Όταν το τμήμα σκηνικών με ρώτησε αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο που θα ήθελα στον αναπτήρα της Tess... δεν μπορούσα να αντισταθώ. Είχαν την καλοσύνη να φτιάξουν έναν επιπλέον για τον ίδιο τον Sam Drake, τον Troy Baker."

Δείτε τη φωτογραφία: 

 

Το 2ο επεισόδιο κιόλας με τίτλο "Infected" έσπασε κι άλλο ένα ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, όπως θα δείτε πατώντας εδώ.

Δείτε τι έγινε στο 2ο επεισόδιο αναλυτικά πατώντας εδώ. 

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl). 

Για την ιστορία, το The Last of Us κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon. Παράλληλα, οι πρώτες κριτικές στο IMDB το κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων σειρών όλων των εποχών.